Rareș Prisăcariu este câștigătorul Românii au talent 2023! Cu câți bani pleacă acasă VIDEO

După numeroase momente spectaculoase și emoționante, cei mai talentați concurenți au ajuns în finala Românii au Talent 2023, care a avut loc în data de 12 mai. Atmosfera a fost incendiară în sala de spectacol, iar emoțiile au atins cote maxime atât pentru concurenți, cât și pentru public!

Rareș Prisăcariu este câștigătorul Românii au talent 2023

După o serie de momente extraordinare și interpretări impresionante, Smiley și Pavel Bartoș, gazdele emisiunii au anunțat clasamentul final.

Pe măsură ce numărătoarea inversă se apropia de final, inima tuturor bătea mai tare, iar suspansul era insuportabil:

„Pe locul 11 este Carina Veghiu. Pe locul 10 este Sara Piliego.

Pe locul nouă este Taheira Sașa. Pe locul opt este Sandip Brahamin. Pe locul șapte este Albert Gugulan. Pe șase este Eduard Dragu. Pe locul cinci este Bianca Avram.

Pe locul patru, la o mustață de podium, este Monique Family. Pe locul trei este Oleg Spînu. Câștigătorul sezonului cu numărul 13 este Rareș Prisacariu!”.

Rareș Prisăcariu este marele câștigător! Acesta a reușit să impresioneze juriul și publicul prin talentul său incontestabil, demonstrând că este cu adevărat demn de titlul de câștigător al Românii au Talent 2023.

Cu câți bani pleacă acasă

Pentru Rareș Prisăcariu, această victorie reprezintă nu doar o recunoaștere a talentului său, ci și o schimbare de viață.

El pleacă acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro, care îi va oferi noi oportunități în cariera sa artistică.

Cu siguranță, acest succes îl va propulsa, iar publicul va avea ocazia să îl admire și să îl aplaude în continuare.

Nu trebuie să uităm să menționăm și ceilalți concurenți care au ajuns în finală și care și-au demonstrat talentul extraordinar.

Fiecare dintre ei a reușit să impresioneze publicul și juriul în propriul lor mod și merită toate felicitările pentru efortul depus și pentru momentele artistice deosebite pe care le-au oferit.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial