Ramona Bădescu Are Un Iubit Putred De Bogat Și Acum A Dezvăluit Adevăratul Motiv Pentru Care L-A Ținut Ascuns De Ochii Lumii Ani De Zile

Ramona Bădescu este o femie împlinită. La 52 de ani, actriţă se poate lăuda cu o carieră frumoasă, un băieţel superb şi un logodnic extraordinar. După atâţia ani, în sfârşit, a decis să spună cine cine este tatăl copilului şi cu ce se ocupă.

Ramona a dezvăluit în emisiunea lui Cristi Brancu cine este bărbatul care o face fericită. Acesta este bancher şi se numeşte Fabio Cali.

„Se numeşte Fabio Cali. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubeşte diamantele. Sunt mulţi bărbaţi cărora nu le plac bijuteriile’, a spus actriţă.

Poveste de dragoste cu Fabio

Artistă trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Fabio care are 53 de ani. Cei doi au împreună un băieţel, Ignazio, care va împlini un an şi jumătate.

Ramona Bădescu a dezvăluit câteva lucruri despre bărbatul de lângă ea.

„Este Săgetător ca şi mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continua în fiecare zi să mă cucerească.

Focul nostru este veşnic şi cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucneşte iarăşi. Poate acesta este şi secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matura.

Am ştiut că ne-am vrut, ştim că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos şi minunat al vieţii noastre’, a mai spus actriţă.

Ce spunea actriţă despre bărbatul care o face fericită?

Sunteţi curioşi, nu? Lucrurile intime rămân private şi sunt foarte geloasă şi egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am aşteptat o viaţă întreagă pe iubitul meu şi pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu!

Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiţi împreună şi ne trăim acest moment atât de minunat cu discreţie şi cu eleganţă, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Faptul de a putea alege să îţi trăieşti viaţa fără să ţi-o expui cred că este un atu! Cu siguranţă, la momentul potrivit, o să puteţi afla mai multe. Soţul meu nu face parte din lumea showbizului şi este normal, din respect faţă de el, să nu-l implic în meseria mea.

Într-o lume atât de expoziva şi atât de plină, noi am ales. Chiar dacă am renunţat la foarte multe apariţii TV şi la foarte multe interviuri, am făcut-o din respectul pe care i-l port fiului meu şi pentru că am considerat atât de emoţionant acest moment, încât am lăsat totul deoparte.

Dar în acelaşi timp vreau să le mulţumesc tuturor celor cărora mi-au fost alături şi s-au interesat de mine! Cât de curând mă voi reîntoarce la faniii mei”, a declarat vedetă pentru click.ro.

Ramona Bădescu își dorește și o fetiță

Vedeta a devenit mamă la vârsta de 50 de ani. Ramona Bădescu este în culmea fericirii de când a venit pe lume băiatul ei. Aceasta mărturisea, la o emisiune TV, că-și mai dorește o fetiță.

„Când încep să mă enervez, cânt iiiiiiii’ şi mă liniştesc! E o tehnică bună. Îmi doresc să mai am un copil, mi-aş dori o fetiţă, dar nu se întâmplă aşa cum ne dorim noi, soarta decide. Am păstrat anumite hăinuţe dragi, acum ştiu ce mă aşteaptă’, spunea Ramona Bădescu, la ‘Vorbește lumea’.

About the author