Raluca și-a făcut curaj și a spus în sfârșit lucrurilor pe nume! Mesajul pentru Pepe

Raluca Pastramă și-a găsit marea iubire a vieții, ea este îndrăgostită nebunește de tatăl fiicelor ei, Pepe, și are și o strategie prin care îl păstrează numai pentru ea.

Superba brunetă îl copleșește cu sărutări care mai de care mai fierbinți și știe și cum să îi facă declarații de dragoste care să-l atingă direct la inimă!

Raluca și Pepe formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă.

Recent, soția artistului a postat o imagine în care apar amândoi, ea răsfățându-și soțul cu sărutări.

Partea care i-a luat și pe fani prin surprindere este aceea că Raluca a dorit să însoțească imaginea și cu o declarație de dragoste extrem de emoționantă:

,,Sunt ţiganca ta, prietena ta. Cea care te urmează şi te aşteaptă. O să te iubesc până când o să-mi sară inima din piept. #RosaMaria”, a scris Raluca.

Puțini își mai aduc aminte însă cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Pepe, care a fost, de fapt, un coup de foudre, după cum au povestit chiar ei…

„Nu eram fanul lui deloc”

„L-am văzut la barul tatălui său. Mi-a plăcut de el, m-am uitat la el, dar am plecat înainte să vină la mine. M-a sunat a doua zi. Nu eram fanul lui deloc, nici măcar nu-mi plăcea muzica lui’, a povestit Raluca.

Pepe, în schimb, a recunoscut că a fost cucerit de aspectul fizic al Ralucăi. „La început, mi-a plăcut cum arăta: bronzată, crăcoasă şi am zis…

Numai că am umblat câteva luni după ea, a spus artistul, care a mai adăugat că, în clipa în care a văzut-o pe tânăra de 21 de ani într-o rochie scurtă, de culoare roşie, bronzată şi pe tocuri, i-a făcut pe loc o dedicaţie.

„Eu cântam şi i-am făcut o dedicaţie, pentru Scufița Roşie, ea a zâmbit şi mi-am dat seama că e loc’, a mai devăluit artistul.

Și a fost… loc, deoarece, la doar șase zile după ce s-au cunoscut, pe data 2 august, Raluca au plecat într-o vacanță împreună. Restul e istorie…

„După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni, a ieșit cu mine cu condiția să își plătească cafeaua. Și i-am zis:

„Dacă tot o plătești pe a ta, plătește-o și pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare. Apoi am mers într-o vacanță, dar ca frații. Am mers în aceeași vacanță, dar am dormit ca frații.

Am constatat că e altceva. I-am jurat că nu mă ating de ea. Ușor-ușor s-a legat.

După 3 luni cred că am cerut-o de nevastă. Nu am cerut-o într-un mod romantic, chiar mi-a reproșat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai întâi ne-am mutat împreună, apoi am hotărât să facem un copil. Inelul i

l-am pus direct pe mână. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi contează’, dezvăluia Pepe într-un interviu.

„Suntem destul de ocupaţi. Am concerte, am şi barul, pentru că nu l-am mai vândut, mă ocup de el. Merge bine şi îl închiriez pentru petreceri private. Raluca este cu grădiniţa în fiecare zi.

Pregătește fetițele, Maria (6 ani) e în clasa zero, iar Rosa (3 ani şi jumătate) merge la grădiniță, apoi se ocupă de tot ce e acolo. Avem peste 40 de copilaşi, mese asigurate, personal calificat, vă daţi seama că e treabă serioasă”, a declarat Pepe pentru ziarul Click!

Acum sunt în pregătiri pentru serbările de Crăciun, dar şi pentru petrecerile de la club. Cu o activitate atât de intensă, Pepe nu se mai gândeşte la al treilea moştenitor.

„E devreme pentru al treilea copilaş. Este destul de greu, mai ales că noi nu avem bonă. Vom vedea”, ne-a mai spus Pepe.

About the author