Radu Ștefan Bănică, imagine surprinzătoare cu sora lui, Violeta

Radu Ștefan Bănică și-a surprins plăcut fanii cu o imagine emoționantă cu sora lui, Violeta.

Fiul lui Ștefan Bănică a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie cu sora sa, alături de un mesaj prin care demonstrează cât de bine se înțeleg.

Radu Ștefan Bănică, fotografie emoționantă cu Violeta

Cu toate că cei doi frați nu se fotografiază foarte des împreună, postarea lui Radu Ștefan Bănică a fost extrem de apreciată de internauți.

Actorul a pus pe InstaStory o fotografie cu Violeta cu un peisaj montan și a scris simplu: „Sora mea (n.r.: My sister)”. Alături de descrierea sa a pus și o inimă neagră, semn că acesta ține nespus de mult la Violeta.

Radu Ștefan Bănică are o relație frumoasă cu Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Cei doi tineri se înțeleg foarte bine, iar actorul a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale. Fiul lui Ștefan Bănică a vorbit cu emoție despre relația pe care o are cu Violeta.

„Este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre„, mărturisea Radu Ștefan Bănică în urmă cu câteva luni.

În ceea ce privește relația cu mama Violetei, Radu Ștefan Bănică a precizat că el și Andreea Marin se înțeleg foarte bine, iar vedeta TV s-a purtat tot timpul exemplar cu fiul fostului său soț.

„O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata. Am o relație foarte frumoasă, este mama surorii mele, am un respect pentru ea, se poartă extraordinar cu mine și este o relație foarte frumoasă„, a completat Radu Ștefan Bănică pentru sursa menționată anterior.

Tata este foarte discret, dar simt că mă susține. Simt că este mândru de mine și nu am nevoie să îmi spună verbal.

Am avut un an foarte ocupat și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut ce să fac. Mi-am deschis și un business vis-a -vis de Palatul Parlamentului și îmi ocupă timp, alături de facultate și de proiectele pe care le am.

About the author