Prințesa Diana a prezis ca fiul ei cel mic se va rupe de Familia Regală. Ce mărturisire a facut Printesa Inimilor intr-un interviu

Ducii de Sussex au lăsat pe toată lumea într-o stare de șoc atunci când au făcut anunțul că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice și vor să devină independeți financiar.

După multe luni de gândire și după mai multe conversații cu regina, așa cum a confirmat chiar ea, cei doi au decis că este mai bine să își facă propria lor viață.

Multi spun ca decizia ducilor de Sussex de a deveni independenti ar fi fost puternic influentata de Meghan Markle, insa analizand un interviu acordat de printesa Diana, specialistii au descoperit modul in care aceasta a prezis ruptura printului Harry de familia regala britanica.

Ce declara in trecut?

Meghan Markle si printul Harry au surprins pe toata lumea cu anuntul lor.

Desi au existat tot timpul tensiuni intre ducii de Sussex si restul membrilor familiei regale britanice, nimeni nu s-a asteptat ca cei doi sa isi doreasca separarea de familie.

Decizia celor doi a fost respectata de regina Elisabeta a II-a, suverana fiind de acord cu aceasta schimbare.

Printesa Diana a prezis ruptura printului Harry de familia regala britanica

Daca pentru multe persoane modificarile care au avut loc in familia regala au reprezentat un adevarat soc, exista o persoana care a prezis ruptura printului Harry de familia regala britanica, iar aceasta este printesa Diana.

Prințesa Diana a fost cu siguranță una dintre, cele mai iubite emebre ale familiei regale britanice.

În repetate rânduri ea a vorbit despre copii săi, însă ceea ce declara mereu, despre Harry ne duce cu gândul la faptul că ea știa că fiul ei cel mic, se va rupe la un moment dat de familia sa.

“William se aseamana foarte mult cu tatal sau, este mai traditional, mai rational. In timp ce Harry….Harry este ca mine.”, a spus printesa Diana in trecut, potrivit telemundo.com.

Dupa divortul de printul Charles, printesa Diana si-a pierdut titlul de Alteta Sa Regala, lucru care s-a intamplat acum si in cazul ducilor de Sussex.

In timp ce printul William a incercat sa nu se abata de la reguli si sa respecte intocmai protocolul, fratele sau mai mic, printul Harry, a fost intotdeauna mai rebel, lucru pe care l-a recunoscut inclusiv mama sa, printesa Diana.

Astfel, Lady Diana a prezis, intr-o forma sau alta, ca fiul sau cel mic va trece de barierele impuse de familia regala britanica, lucru care, in cele din urma, s-a adeverit, scrie wowbiz.ro.

Foarte multe persoane importante au criticat această decizie, iar presa tabloidă din Marea Britanie pur și simplu o hărțuiește pe Meghan Markle cu articolele la adresa ei.

Bineînțeles, ea este considerată ca fiind principala vinovată pentru această decizie, însă prințesa Diana, mama prințului Harry, a declarat cu mulți ani în urmă că fiul ei este exact ca ea și probabil îi va călca pe urme.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial