Poze rare cu Prințesa Diana în costum de baie, la plajă. Cum a fost surprinsă de paparazzi înainte de…

Lady Di, Prințesa Inimilor, a fost un adevărat style icon și reprezintă chiar și acum o sursă de inspirație pentru pasionatele de modă din lumea întreagă. Cum arăta ea însă la plajă?

Când a învățat regulile nescrise ale ținutelor impuse de Casa Regală, Prințesa Diana a început să le încalce. Ea purta haine mulate, pantaloni și îmbrăca diferite costume de baie atunci când voia să profite de razele soarelui și de valuri pentru a se relaxa.

Nu mulți știu, însă că fosta soție a Prințului Charles obișnuia să meargă pe iahturile prietenilor ei deoarece simțea că acolo e mai ferită de obiectivele vigilente ale paparazzilor. Având în vedere cât de celebră era însă, nici acolo nu a scăpat de camerele foto.

De-a lungul anilor, angajații publicațiilor mondene au surprins-o de mai multe ori în costum de baie, așa cum veți vedea în galeria foto de la sfârșitul articolului.

Diana s-a născut în familia Spencer, care din partea tatălui era descendenta Regelui Charles al II-lea al Angliei. Tatăl ei a devenit ulterior Conte, iar Diana a primit titlul de “Lady”.

Diana și-a dorit mult timp să devină balerină, însă având 1,80 m înălțime, era prea înaltă pentru a face performanță. A urmat un curs de gătit, a lucrat ca instructor de dans, ca educatoare și s-a ocupat de curățenie pentru sora ei, Sarah.

La 20 de ani, prințul Charles i-a dăruit faimosul inel în valoare de 30.000 lire, format din 14 diamante înconjurând un safir. Restul e o poveste ruptă parca din filme, care s-a finalizat într-un mod tragic când aceasta avea doar 36 de ani.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial