Pe micile ecrane o joacă pe Gianina din „Las Fierbinți”, dar cu cine se iubește în viața reală Gianina din „Las Fierbinți”

Rolul ei e unul dintre cele mai îndrăgite în serialul de succes, difuzat de postul de televiziune PRO TV. Anca Dumitra este actrița care îi dă viață Gianinei, o tânără naivă în căutarea unui iubit cu bani.

Ei bine, în realitate, actrița e cum nu se poate mai diferită. Vorbind despre o paralelă între personajul său și despre viața ei de zi cu zi.

Anca a recunoscut că ea e, de fapt, o tânără așezată și mult mai discretă.

”Gianina îl are și pe Robi, și pe Giani. Gianina are mai mulți. Este discretă Anca Dumitra”, recunoștea actrița într-un interviu cu Cătălin Măruță.

Actrița de 31 de ani a mai povestit că și-a amânat cariera de actriță până și-a termina facultatea.

”În facultate am fost nu neapărat genul ăla tocilar, dar mi s-a părut că până nu termin cei trei ani de studiu și ceilalți de masterat nu am ce să ofer.

N-am vrut să mă prezint la niciun casting și, în anul I de masterat, știu că am fost chemată și m-am dus. Și uite-mă aici, șapte ani de zile mai târziu, la tine în platou”, a spus Anca Dumitra.

Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului cum este actrița în viața reală, dar și dacă are sau nu un iubit. Ei bine, cu cine se iubește în viața reală Gianina din „Las Fierinți” nu mai este un secret, căci presa autohtonă a fost pe urmele actriței și-au prins-o „în fapt”.

Anca Dumitra este total diferită față de personajul ei

Dacă în serialul care a făcut-o cunoscută joacă rolul fetei timide, și ușor prostuță, actrița nu poate fi mai diferită de atât în viața reală. Lipsită de orice timidate și absolventă de masterat, Anca Dumitra încearcă să îmbine viața personală cu cea profesională cât mai bine.

Deși nu vorbește des despre viața ei de zi cu zi, Cancan.ro a aflat cu cine își împarte aceasta viața. Și, se pare, Anca Dumitra are o relație serioasă, care durează deja de ceva timp.

Cu cine se iubește în viața reală Gianina din „Las Fierbinți”

Momentan, nu se știe identitatea bărbatului cu care actrița își împarte viața, însă au fost surprinși de paparazzi împreună. Lipsiți de inhibiții, cei doi trădează la orice pas gesturi intime. Relația lor este cât se poate de serioasă, și tocmai de aceea actrița preferă s-o țină în anonimat.

Cât despre viața ei, de zi cu zi, Anca Dumitra recunoaște că uneori se surprinde pe sine însușindu-și gesturile Gianinei. Mă surprind copiindu-i gesturile – o privire, o ocheadă caracteristică ei. Ai mei se amuză copios. Oricum, în familie, sunt luată des peste picior din pricina pățaniilor prin care trece Gianina”, a mărturisiti frumoasa actriță cu ochi verzi în cadrul unui interviu mai vechi.

About the author