O mamă şi-a protejat fetiţa cu propriul trup în timpul unei furtuni cu grindină. Imaginile sunt de-a dreptul şocante: „Când mi-au dat hainele jos…”

Fiona Simpson, o femeie din Australia, a demonstrat cât de puternică este dragostea de mamă. În timpul unei furtuni cu grindină, femeia și-a protejat fetița cu propriul trup și a ajuns de urgență la spital.

Fiona Simpson, în vârstă de 23 de ani, a rămas cu vânătăi îngrozitoare pe spate, umeri şi braţe, după ce şi-a protejat fetiţa cu propriul trup în timpul unei furtuni cu grindină. E a se afla în maşină cu cea mică şi a oprit pe marginea drumului aşteptând ca totul să se opreasca, însă gheaţa i-a spart geamurile.

Micuţa are doar patru luni şi a scăpat teafără şi nevătămată mulţumită mamei sale. Deşi gheaţa avea mărimea apopiata de cea a unei mingi de tenis, Fiona nu a ezitat şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a se asigura că bebeluşul nu păţeşte nimic.

Mărturia femeii care și-a protejat fetița cu popriul trup

„Ar fi putut să fie grav rănită sau ucisă, orice se putea întâmpla. Abia când am ajuns la spital şi mi-au dat hainele jos am realizat ce s-a întâmplat şi cât de tare fusesem lovită”, a declarat ea.

About the author