O haită de câini a apărut la capela unde a fost depusă Ana Oroș, femeia ucisă lângă Lacul Morii. Nimănui nu i-a venit să creadă ce se întâmplă acum în cimitir

Femeia ucisă la Lacul Morii de o haită de câini, înconjurată de patrupezi, la capelă. Poliția a chemat ASPA!

Ironia face ca Ana Oroș, femeia ucisă la Lacul Morii de o haită de câini, să fie înconjurată de patrupezi chiar la capela unde se odihnește trupul său neînsuflețit.

O haită de câini, în fața capelei unde a fost depus trupul neînsuflețit al Anei Oroș

Trupul neînsuflețit al Anei Oroș, tânăra ucisă de o haită de câini lângă Lacul Morii, a fost depus ieri, 25 Ianuarie, la capela din Cimitirul Giulești Sârbi. Tânăra urmează să fie transportată și înmormântată sâmbătă, 28 Ianuarie, în orașul său natal, Baia Mare, alături de părinții ei.

În cimitir și lângă capelă, în timp ce apropiații vin pentru ultima dată la Ana Oroș pentru a-și lua rămas bun, o haită de câini a fost prezentă lângă trupul neînsuflețit al tinerei. Oamenii, înfricoșați de patrupezi, au solicitat de urgență intervenția Autorității pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor.

Mai mult decât atât, oamenii din cartier susțin că mai există alți câini liberi prin zonă și se tem să circule pe stradă. Aceștia au mărturisit că speră ca de această dată, autoritățile să ia măsuri concrete ca nimeni să nu mai ajungă într-o astfel de situație tragică.

Ana Oroș, sfâșiată până la moarte de o haită de câini

Ana Oroș, în vârstă de 44 de ani, și-a găsit sfârșitul în timp ce alerga pe lângă Lacul Morii, sâmbătă dimineața, 21 Ianuarie. La un moment dat, femeia a ajuns pe un câmp din zonă, unde a fost atacată de niște câini. Mușcăturile i-au fost fatale, din nefericire.

Ana Oroș a mai trecut printr-un episod tragic, anul trecut, când a fost atacată din nou de o haită de câini, în aceeași zonă, însă a fost salvată de doi bicicliști. Femeia a ajuns la spital cu răni în zona capului, mâinilor și picioarelor și a fost operată de urgență.

Întâmplarea s-a petrecut în luna august a anului 2022, când temperaturile de afară erau mult prea crescute pentru hainele cu care Ana era îmbrăcată. Loredana a fost curioasă să știe de ce are acele cicatrici grave, astfel că femeia nu a ezitat și a dezvăluit prin ce a trecut. Astfel, în urma tragediei, acum Loredana și-a amintit de relatările Anei, pe care le-a dezvăluit pe pagina ei de Facebook.

”M-au muscat cainii, m-au atacat pe Lacul Morii, am avut noroc ca m-au scos doi biciclisti care treceau pe acolo din mainile lor. Ma doborasera la pamant, ma muscau de peste tot, ii simteam cu dintii infipti in capul meu tragand… cu dintii infipti si in picioare, maini”, a i-a mărturisit Ana Loredanei Diacu, în luna august.

Ana Oros avea o viață activă

Ana Oros era o femeie activă, care a reușit să își continuie pasiunile și după atacul câinilor din aprilie. Făcea voluntariat, lucra la Primăria Sectorului 6 și era membră a unui club de alpinism, numit Aplin Club Pro-Mont.

Pe lângă asta, femeia în vârstă de 44 de ani avea un băiețel, care o făcea fericită în fiecare zi. Acum, fiul său a rămas fără mamă și trece printr-o suferință nemărginită alături de cei care au iubit-o și apreciat-o.

About the author