O fată de 12 ani a murit, iar alta este în stare gravă la spital, după ce un şofer le-a spulberat pe marginea unui drum din Iaşi

Trei minore au fost transportate la spital în stare gravă aseară, în urma unui accident rutier petrecut în satul Domniţa, Iaşi.

Un şofer a pierdut controlul maşinii şi a lovit din plin două fete care se aflau pe marginea drumului, după ce s-a izbit de un stâlp de electricitate.

În maşină la acel moment se mai afla o minoră, presupusă iubită a şoferului. Aseară, una dintre fetele implicate, în vârstă de 12 ani, a decedat.

La data de 25 mai, în jurul orei 20:30, polițiștii din Iași au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe un drum judeţean din satul Domnița, comuna Țibana a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare după ce a încercat să evite un obstacol.

Apoi ar fi părăsit şoseaua, s-ar fi izbit de un stâlp de electricitate, după care a lovit din plin două minore și, implicit, gardul unei locuinţe.

Accidentul mortal s-a petrecut chiar în faţa casei uneia dintre victime

În urma acestui accident rutier a rezultat rănirea a trei minore, două care s-ar fi aflat pe spațiul verde și una în autoturism, care au fost transportate la spital.

Una dintre fete, în vârstă de 12 ani, a decedat aseară. Cele două fete erau prietene foarte bune şi colege, accidentul petrecându-se chiar în faţa casei minorei care a supravieţuit.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, la fața locului, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial