NUNTA ANULUI. Gina Pistol, rochie de Oscar la petrecerea de nuntă. S-a schimbat într-o ținută de vis care seamănă izbitor cu cea a Angelinei Jolie

Sâmbătă, 27 mai, Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit!

După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri au petrecut alături de invitații lor la Orangeria Iris.

Se știe deja că aceasta a pregătit două rochii pentru marele eveniment, iar rochia purtată la cununia civilă s-a potrivit perfect stilului ginerelui, prin delicatețea dantelei din zona bustului și a brațelor, dar și datorită fluidității mânecilor și fustei.

În a doua parte a evenimentului, Gina Pistol a optat pentru o a doua rochie, care a făcut-o să arate ca un star de la Hollywood.

Mai precis, seamănă cu piesa vestimentară purtată de Angelina Jolie la premiile Oscar.

Smiley și-a făcut timp și pentru jurnaliști și i-a făcut proaspetei sale soții o superbă declarație de dragoste:

”O descopăr astăzi așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea”.

Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de «împreună»!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

Frumoasa vedetă a spus, pe Instagram, că de prima rochie s-a îndrăgostit iremediabil când a văzut-o pe internet, iar pe a doua și-a făcut-o pe comandă după propriile preferințe.

„Voi purta două rochii, une pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere.

Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua. O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci.

Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea. ”

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial