Nu e ușor să fii divorțat și să îți crești copilul! Victor Slav a recunoscut totul: Fetița mea are doi ani și mi-a spus …

În cadrul emisiunii ”Vulturii de noapte” s-a dezbătut un subiect destul de delicat legat de creșterea copiilor.

Ei bine, Victor Slav a dezvăluit care este lucrul pe care și-l dorește cel mai mult fetița lui încă de la o vârstă fragedă.

Trăim in secolul vitezei, iar majoritatea copiilor își doresc încă de la o vârstă fragedă să aibă telefoane mobile.

Micuții știu să navigheze pe Internet de la vârste la care alții abia încep să meargă singuri. Ei bine, se pare că fetița lui Victor Slav se pare că este dependentă de telefonul mobil!

„A mea are doi ani şi spune „Fon, vreau fon” și ia telefonul şi face ce vrea, îşi pune ce vrea ea”, a povestit şi Victor Slav despre fiica pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

Daniel Buzdugan l-a sfătui pe Victor Slav, dar și pe alți părinți să nu cedeze în fața dorințelor prea mari ale copiilor.

Băiețelul lui Daniel Buzdugan are 12 ani, iar fetița 10 ani și ei nu au telefoane mobile.

Victor Slav (n.: 5 iunie 1980 în București) s-a cununat civil cu Bianca Drăgușanu pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti.

Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

”Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței.

Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro.

Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a mărturisit un apropiat al vedetei.

Desi Victor si Bianca au ales sa mearga pe drumuri separate in viata, cei doi au o relatie buna, de dragul copilului lor.
Intr-un interviu pentru VIVA!, Victor Slav a vorbit emotionat despre legatura speciala pe care o simte cu unicul lui copil: Sofia Natalia.

„Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică (…)

Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des.

Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte.

La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați.

Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil.”, a povestit Victor Slav.

Ea dansează, are niște mișcări speciale, specifice celor trei anișori ai ei. Mi-ar plăcea să meargă la dansuri, la balet. Astfel de activitate îi dezvoltă armonios corpul.

Este prea devreme să vorbim despre înclinații artistice, dar îi place să danseze, să cânte, să deseneze. Cu siguranță o vom încuraja să își dezvolte pasiunile.

În viață, toți suntem supuși greșelii, sunt etape în viața noastră, important este să înveți din acele greșeli. Și eu am greșelile mele, pe care le-am conștientizat și pe care le voi împărtăși Sofiei, la momentul potrivit. Încerc să o protejez cum pot mai bine și să o pregătesc pentru viață.

Prezentatorul TV a vorbit si despre cum a reusit sa aiba o relatie lipsita de conflict cu fostele femei importante din viata lui.

„Sunt un om civilizat, cu coloană vertebrală. Este de bun-simț ca, dacă am avut o relație cu cineva, dacă avem și un copil împreună, să ne respectăm.

Dacă doi oameni nu mai sunt împreună, nu sunt vinovați cei din jur. Ne-am despărțit civilizat, am discutat deschis despre asta, avem un copil împreună care ne unește.”, a mai spus el.

Despre ce a spus Bianca despre el, ca este singurul barbat adevarat din viata ei: Stiu, nu trebuie sa-mi spuna. Ii doresc sa gaseasca.

Mi-as dori ca ea sa fie foarte linistita si fericita. Daca e asa, emana in jurul ei asta si copilul nostru e linistit si fericit.

Noi nu avem nimic mai mult de impartit, decat un copil impreuna. Daca eu am fost idealul, imi doresc sa gaseasca a doua oara un astfel de barbat.

About the author