Ne-a păcălit pe toți! Cum o cheamă, de fapt, pe Maria Lungu de la Survivor

Maria Lungu, tânăra care face parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2023 nu este deloc străină de lumina reflectoarelor.

Blondina a participat în trecut la emisiunea „Puterea Dragostei”, acolo unde s-a înscris pentru a-și găsi jumătatea.

Deși a avut câteva încercări, nu și-a îndeplinit scopul final, însă a reușit să atragă multe antipatii din cauza comportamentului său. De-a lungul timpului, despre tânăra din Chișinău s-au aflat multe detalii despre viața personală, inclusiv numele său real din buletin.

Maria Lungu are 28 de ani și se descrie ca fiind o persoană ambițioasă, gata să lupte până la capăt atunci când își dorește ceva. S-a înscris la emisiunea „Survivor România” hotărâtă să ajungă până în marea finală.

Din păcate, parcursul său în emisiune s-ar putea încheia mult mai devreme decât își imagina. În ultima ediție a show-ului din Dominicană, blondina a fost nominalizată de colegii săi în consiliul de eliminare, pentru că, spun ei, Maria nu a avut un comportament adecvat și nu s-a putut adapta în colectiv.

Ce nu știu mulți dintre cei care o urmăresc este faptul că blondina a intrat în competiția de la ProTV cu un secret la pachet. Mai exact, Maria nu este numele real al concurentei.

Ceea ce nu multă lume știe este numele real pe care îl are Maria Lungu de la Survivor România. Nu, nu o cheamă așa! De fapt, se numește Marcela Lungu, în niciun caz Maria.

Aceasta, cel mai probabil, a considerat că e mult mai frumos numele Maria, așa că și l-a însușit numaidecât. Dar informația n-a putut să stea prea mult ascunsă …

De asemenea, blondina și-a făcut mici schimbări și în ceea ce privește aspectul său fizic. Maria a slăbit destul de mult, și-a lăsat părul să crească, dar a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și mări buzele.

Cine este, de fapt, Maria Lungu

Tânăra în vârstă de 28 de ani a studiat designul vestimentar la Londra și se ocupă de acest domeniu chiar și în prezent. În plus, Maria Lungu de la „Survivor România” este și stilist, iar această meserie îi asigură un venit destul de mare.

„Eu sper să îmi fie bine si pe plan profesional. Eu vreau să vin aici și să îmi continui cariera în televiziune. (n.r. în România)

Mă gândesc să fac și niște cursuri. Acum termin și școala auto. Eu am făcut design vestimentar la Londra si acum sunt stilistul unor mai multe persoane din Moldova”, a mai dezvăluit Maria Lungu, în urmă cu ceva timp.

Maria Lungu, pardon, Marcela, s-a iubit cu un celebru artist de la noi. E vorba de nimeni altul decât Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia. Acesta nu a ezitat să vorbească despre parcursul fostei sale iubite de la Survivor, căreia i-a dat papucii în direct și chiar să-i transmită un mesaj de încurajare.

„Îi urez multă baftă și îi doresc să se îndeplinească toate dorințele și țelurile pe care și le-a propus în timp. Îi doresc să își depășească și limitele…dar s-a văzut deja că poate, este o femeie puternică, a demonstrat asta până acum. Și îi mai doresc să aibă puterea să treacă peste toate probele concursului cu brio și cred că o reușească.

Sunt fericit pentru ea, unde a ajuns ea acum, pentru că știu că și-a dorit. Nu știu dacă ne vom împăca după ce o să vină de la Survivor, dar de ieșit la un suc, ca doi prieteni, merge, de ce nu?”, a declarat Mircea Eremia

După ce a aflat din presă că Mircea Eremia i-a dat papucii, Maria Lungu a rămas extrem de dezamăgită de declarațiile făcute de artist.

„Am rămas șocată de câteva zile, de fapt nu am reușit să vorbesc nici cu Mircea, m-a sunat, dar n-am vrut să-i răspund. Efectiv s-a despărțit, noi aveam o relație mai diferită, era și la distanță”, erau declarațiile Mariei Lungu la “Acces Direct”, acum ceva timp, în momentul în care a aflat că Mircea Eremia s-a despărțit de ea.

„M-a înșelat, mai bine zis, după care ar fi trebuit să avem o discuție să vorbim să vedem cum rezolvăm situația și nu a mai răspuns. Eu am ajuns la locul faptei și am reușit să discut. A plecat într-un club cu un prieten de-ai lui. Erau foarte urâte, asta m-a indignat. Erau mai multe urâte și se distrau băieți alături de cinci femei”, a mai spus Maria Lungu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Ceea ce nu multă lume știe este profesia pe care o are Maria Lungu. Aceasta a studiat designul vestimentar la Londra și cu asta se ocupă în viața de zi cu zi, și în România. Mai mult, numeroase vedete colaborează cu ea pe parte de imagine.

About the author