MONICA BÎRLĂDEANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST FOTOGRAFIATĂ CU COLONELUL GHEORGHIȚĂ ÎN PISCINĂ. ȘI-A RECUNOSCUT RELAȚIA. „E NECĂSĂTORIT…”

Recent, a apărut o informație care îi are în centrul atenției pe actrița Monica Bîrlădeanu și colonelul Valeriu Gheorghiță, care este parte a echipei medicale a SRI.

Mai exact, circulă fotografii în care apar împreună într-un jacuzzi, la un resort din Bulgaria. Pe lângă imaginile respective, au apărut date care spun că cei doi ar avea o relație apropiată.

Monica Bîrlădeanu a ținut să facă lumină și să spună adevărul. Iată detaliile mai jos, în articol.

Recent, au apărut, atât la TV, cât și pe internet, imagini cu Monica Bîrlădeanu în prezența colonelului Valeriu Gheorghiță.

Fotografiile respective ar fi fost făcute în Bulgaria, la un resort, în timp ce se aflau în jacuzzi. Imaginile au fost făcute publice de jurnalistul Victor Ciutacu.

Pe de altă parte, s-a pus problema de o eventuală infidelitate: directorul Spitalului SRI, surprins în prezența actriței, ar fi căsătorit cu o fostă colegă de facultate.

Monica Bîrlădeanu: „Partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit…”

De altfel, Monica Bîrlădeanu a postat pe internet, în urmă cu puțin timp, un mesaj prin care explică situația. Actrița în vârstă de 44 de ani și-a anunțat prietenii virtuali că circulă informații eronate referitoare la propria persoană.

Ea a mărturisit că se află într-o relație cu un bărbat necăsătorit. În plus, a susținut că nu își ascunde relația pe care o are, însă preferă să își țină viața privată departe de ochii celor curioși.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine.

Partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, este mesajul notat de Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

Are un ritual propriu, când vine vorba despre frumusețe

Monica Bîrlădeanu reușește să își mențină un ten perfect, la 44 de ani. Actrița a mărturisit, în cadrul unui interviu, că apelează la un tratament special, pentru ca pielea ei să fie fină și fără riduri.

De altfel, actrița are un ritual propriu pe care îl urmează, care se bazează pe măști, ser și cremă emolientă.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial