Monica Anghel a rabufnit: „Este o nebunie sa slabesti intr-o luna 24 de kilograme”

In ultima perioada, Monica Anghel (51 de ani) a fost prezenta in presa si la televiziune, relatand cum a reusit sa ajunga la o silueta atat de subtire. Ea are acum 60 de kilograme si este mai slaba ca niciodata.

Insa, ea nu poate sa se bucure de acest lucru, deoarece mai multe companii fantoma care doresc sa comercializeze diverse produse pentru slabit se folosesc de imaginea sa fara acordul sau, in scopul de a-si face publicitate.

„Rezultatul meu intr-o luna: -24 de kilograme. Impartasesc reteta mea”. Este incredibil, sustine Monica Anghel, ca cineva ar putea crede asa o grozavie.

„Nimic nu este adevarat, sunt multi care se folosesc de imaginea mea fara ca eu sa stiu, este incredibil ce se intampla! Nici asta nu este adevarata, mai sunt tot asa niste reclame cu niste picaturi cu diverse nume…

Problema este ca oamenii cumpara si am aflat de la diverse persoane care au folosit picaturi din astea ca le-a fost extrem de rau din cauza lor”, a declarat pentru Click!, Monica Anghel.

Vedeta nu mai tolereaza asa ceva.

„Am tot vorbit cu avocatii si am aflat ca aceste site-uri sunt fantoma, nu sunt din Romania, asa ca vom vedea cum putem sa le gasim, pentru a le actiona in judecata!”.

Si asta nu este singura problema pe care o are Monica din cauza noii sale siluete. Artista are in continuare de-a face cu rautaciosii, care se iau de ea acum spunand ca este prea slaba, ba chiar „anorexica”.

„Eu, anorexica?! Nu sunt foarte slaba. Am 60 de kilograme. Nu arat ca un manechin pentru ca ele au zece kilograme sub inaltimea lor. Ar trebui sa am 55 de kilograme sa fiu ca ele, dar este un pic cam putin. Dar, daca as mai slabi inca vreo trei kilograme ar fi perfect”.

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc.

Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot’’, a declarat Monica Anghel în urmă cu ceva timp.

„Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog.

Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână.

„E opțiunea mea să nu mănânc pâine, paste, cartofi. Mazăre nu mănânc pentru că mă balonează. Consum salată de varză albă, varza gătită călită nu-mi face bine.

Am renunțat la dulciuri, normal. Urmez câteva reguli pe care mi le-a insuflat extraordinar de bine nutriționista mea, știu foarte clar când și ce să mănânc.

Știu că masa de seară trebuie să fie cât mai puțin consistentă, drept pentru care, dacă seara mănânci un castron imens cu salată verde, ardei gras, puțină ceapă, puțin usturoi, puțină rucola și adaugi un ou fiert peste, e perfect”, recunoștea Monica Anghel, în trecut, despre alegerile sale alimentare.

About the author