Mirela Vaida și-a sărbătorit ziua de naștere în direct: “Nu mă mai simt așa de tânără”

Mirela Vaida, una din cele mai îndrăgite prezentatoare TV, și-a sărbătorit ziua de naștere și împreună cu telespectatorii ei.

Vedeta a fost întâmpinată chiar de la începutul emisiunii cu un buchet de flori și aplauze, de către colegii ei, ocazie cu care a făcut o mărturisire plină de emoție.

„Mulțumesc tare mult, dragi colegi. Zi ce zi de naștere mi-am ales și eu. Fix în prima zi de stare de urgență. Cred că nu a mai fost așa ceva din vremea celui de-Al Doilea Război Mondial.

Dar ca să țin minte că astăzi am făcut 38 de ani, să mă ierte doamnele care 38 și mai mulți, dar parcă nu mai sunt tânără așa… nu știu cum, mă simt așa parcă nu mai sunt tânără, însă mulțumesc foarte mult că mi-ați adus acest buchet de flori.

Vă mulțumesc din tot sufletul că mă suportați practic în fiecare zi și că facem împreună o echipă bună.

Mulțumesc foarte mult echipei noastre, echipei Acces Direct, oameni extrem de muncitori și de dedicați și dumneavoastră, celor de acasă că ne urmăriți în fiecare zi.

Să fim sănătoși, asta e cel mai important. Că de petrecei vom avea noi timp după ce trece toată epiedemia asta”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida este, într-adevăr, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, iar acest lucru se poate observa din comportamentul oamenilor care o plac și o apreciază și atunci când e pe micul ecran.

Dar și atunci când trebuie să onoreze un eveniment. Mai mult decât atât, Mirela Vaida se bucură de experiențe frumoase alături de cei dragi.

Nu multe părți din viața ei sunt cunoscute de publicul larg. Astfel că, Mirela Vaida se bucură când ajunge în lumina reflectoarelor, dar radiază de bucurie când oamenii din jurul ei sunt fericiți și bine.

Cu cine s-a iubit Mirela Vaida înainte să se căsătorească.

Voi v-ați întrebat vreodată cu cine s-a iubit prezentatoarea tv Mirela Vaida înainte de căsătorie și înainte să aibă copii?

Mirela Vaida este, într-adevăr, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, iar acest lucru se poate observa din comportamentul oamenilor care o plac și o apreciază și atunci când e pe micul ecran, dar și atunci când trebuie să onoreze un eveniment. Mai mult decât atât, Mirela Vaida se bucură de experiențe frumoase alături de cei dragi.

Nu multe părți din viața ei sunt cunoscute de publicul larg. Astfel că, Mirela Vaida se bucură când ajunge în lumina reflectoarelor, dar radiază de bucurie când oamenii din jurul ei sunt fericiți și bine.

În urmă cu peste 10 ani, Mirela Vaida se iubea în jurul anului 2002-2003 cu un bărbat pe nume Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name. În perioada respectivă, trupei îi mergea bine, iar Mirela Vaida se afla la început de carieră.

”Pentru viitorii ei fani, avem o veste bună: Mirela este singură! Din februarie, s-a despărţit de iubitul ei, Claudiu de la No-Name”, scriau ziarele în 2003. sursa:wowbiz

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial