Mirela Vaida, în stare de şoc! Primul anunţ după teribila tragedie: Îl ducem pe ultimul drum

Doliu în familia Mirelei Vaida!

Prezentatoarea TV trece prin momente dificile. O persoană extrem de dragă și apropiată s-a stins din viață. Ea va merge acum la Cluj, la înmormântare.

Doliu în familia Mirelei Vaida! Cunoscuta prezentatoare TV trece prin momente extrem de dificile.

Socrul ei, Alexandru Vaida, s-a stins din viață. Vedeta a transmis că va lipsi de la emisiunea pe care o prezintă fiindcă trebuie să meargă la Cluj, unde va fi alături de soțul și soacra ei.

„Dacă ieri am lipsit pentru că au fost Rusaliile și pentru că am avut un eveniment frumos, mâine voi lipsi pentru că trebuie să merg la Cluj.

Din păcate, tatăl soțului meu a murit și va trebui ca mâine să îl înmormântăm. Este un eveniment destul de greu în familie, mai ales pentru soțul meu, care este singurul copil și pentru soacra mea.

Sunt alături de ei cu tot sufletul și mâine va trebui să merg acolo. Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, dacă vor să îl ducă pe ultimul drum, mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00, îi așteptăm”, a transmis Mirela Vaida marţi.

Cunoscuta vedetă a recunoscut că a primit de multe ori oferte din partea concurenței, dar că de fiecare dată a refuzat propunerile datorită ataşamentului pe care l-a dezvoltat faţă de colegii de la Antena Stars.

„Echipa, e foarte simplu. Îți faci o echipă, te sudezi cu ea, ești împreună la bune și la rele. Noi chiar am trecut prin multe bune și rele.

Aceste lucruri reprezintă o anumită energie care se construiește acolo. Ai încredere în echipă. Știi că echipa nu te lasă. Știi că echipa trece cu tine prin foc și prin sabie. Este foarte greu să găsești oameni loiali.

Televiziunile sigur că pot să vină cu tot felul de oferte. Unele pot să fie serioase, altele nu. Depinde de tine dacă te duci după steluțe și artificii sau dacă îți dorești să construiești lucruri care să dureze. Eu am ales să rămân cu echipa, deși am avut un moment în care puteam alege să plec.

Am făcut-o pentru că mi-am dat seama că nu pot să fiu doar eu și să gândesc de azi pe mâine. Eu trebuie să fiu împreună cu acest motor, care lucrează ca într-o redacție de știri zi și noapte.

Sunt niște copii acolo, în redacție, care vin dimineața la 9 și pleacă seara la 21. Exact așa stau lucrurile, zi de zi”, a spus Mirela Vaida.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial