Mirela Vaida este căsătorită de nouă ani, însă soțul ei apare extrem de rar în poze alături de ea. Acum s-a aflat adevăratul motiv! Ce meserie are Alexandru!

Mirela Vaida este casatorita de noua ani, insa sotului ei nu-i place sa fie in centrul atentiei.

Vedeta de televiziune Mirela Vaida are un mariaj fericit alaturi de Alexandru. Cei doi sunt casatoriti de noua ani.

Se inteleg perfect, desi vedeta marturiseste ca sunt total diferiti. Lui Alexandru nu-i place sa fie in centrul atentiei. Sotul Mirelei Vaida este director comercial la o companie si calatoreste foarte mult prin tara.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare in nici macar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram.

El are o parere altfel decat a mea, ceea ce este bine pentru ca ma completeaza. E alegerea lui sa nu fie persoana public, respect treaba asta.

Calatoreste si acum, dar asta pentru ca este director comercial la o firma care are sediul in Sibiu, in Medias si ii place foarte mult pentru ca acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, explica Mirela vaida intr-un interviu pentru revista Viva.

Mirela Vaida este cunoscuta publicului larg din postura de actrita si de prezentatoare de televiziune.

Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces.

În urmă cu ceva timp, aceasta a filmat pentru Revelion, a făcut o ședință foto și a fost prezentă și la un eveniment monden.

Însă, programul încărcat nu o împiedică să aibă grijă de copiii săi. Vedeta a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru click.ro, că a soțul ei i-a adus copilul cel mic să-l alăpteze la filmări.

„Şi, între timp, am şi alăptat, să ştii. Soţul meu mi-a adus copilul la platou, am dat STOP filmării de Revelion, pentru că ieri am filmat 6 ore pentru Revelionul care se va difuza înaintea celui filmat de Dan Negru. Am alăptat copilul, m-am îmbrăcat la loc, şi după aceea am continuat.

Să ştii că e ceea ce-mi place mie cel mai mult. Gândeşte-te că dimineaţă am fost la o şedinţă foto în Pipera. Am fost aranjată, coafată, pusă în valoare. După care am mers la filmarea Revelionului, unde am petrecut cu cei mai importanţi invitaţi.

Am petrecut în avans. După care am venit să iau un premiul de excelenţă la Gală. Ce ar putea să nu-mi placă?”, a declarat vedeta de televiziune.

In plan personal, Mirela Vaida este casatorita si are trei copii. Carla si Vladimir sunt copiii ei mai mari. In data de 10 aprilie anul acesta, Mirela Vaida a devenit mamica pentru a treia oara.

A adus pe lume un baietel, care a primit numele Tudor Stefan.

About the author