Mirela Vaida, după ce a revenit la Acces Direct. Prezentatoarea TV, dezvăluiri despre viața personală

Mirela Vaida a revenit pe platourile de filmare după ce o perioadă s-a axat pe viața de familie.

Prezentatoarea s-a întors la emisiunea „Acces Direct” difuzată la Antena 1 și a dezvăluit cum îmbină meseria de mamă cu cea profesională. Vedeta a mărturisit că are un bebeluș cuminte și momentan nu a apelat la o bonă.

Mirela Vaida s-a întors la „Acces Direct”. Cum îmbină serviciul cu meseria de mamă

Mirela Vaida s-a întors din concediul de creștere copil și a revenit la cârma emisiunii „Acces Direct”. Prezentatoare TV nu este străină de emisiunea de la Antena 1.

Vedeta a mai prezentat emisiunea din primăvara lui 2017 până la începutul anului 2018, moment în care Simona Gheorghe a încheiat concediul de creștere copil și a revenit la „Acces Direct”.

Prezentatoarea TV Mirela Vaida a mărturisit cum îmbină viața de televiziune cu cea personală. Vedeta este mama a trei copii, iar cel mai mic dintre ei, Tudor Ștefan, are numai cinci luni fiind alăptat exclusiv.

La mine e bine, am un copil bun. Ăsta care vine neprogramat e așa ca o boare, nici nu îl simți prin casă. El este alăptat exclusiv. El vrea să mănânce numai de la mami, nu mănâncă altceva între 2 și 8, cât sunt eu la Acces Direct. 

Are un degețel pe care îl bagă în gură și i-am mai luat jucării. Toată noaptea mă lasă să dorm, dar este dependent de mine”, a povestit Mirela Vaida.

Prezentatoarea TV nu vrea să apeleze momentan la o bonă

„Soțul mi-a adus copilul la platou să îl alăptez. Îmi era ușor să iau o bonă să vină cu mine la emisiune, dar sunt multe de făcut, subiecte grele, n-ai cum să stai cu un copil pe care îl poți auzi din platou. 

Dacă copilul stă singur acasă, cu frații lui, e mai bine”, a mai spus vedeta. Mirela Vaida în vârstă de 37 de ani are trei copii: Carla (4 ani), Vladimir (3 ani) și micuțul Tudor.

Mirela Vaida este casatorita de noua ani, insa sotului ei nu-i place sa fie in centrul atentiei.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare in nici macar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o parere altfel decat a mea, ceea ce este bine pentru ca ma completeaza. E alegerea lui sa nu fie persoana public, respect treaba asta.

Calatoreste si acum, dar asta pentru ca este director comercial la o firma care are sediul in Sibiu, in Medias si ii place foarte mult pentru ca acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, explica Mirela vaida intr-un interviu

About the author