Mirela Vaida, apel la statul român: “Lasă mamele să muncească și să câștige bani”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a făcut un apel la statul român.

Vedeta nu înțelege cum este posibil ca mamele cu indemnizație să nu aibă drept la munca cinstită, remunerată. Mai mult, susține și că mamele care pot face un ban în plus trebuie să fie încurajate.

Mirela Vaida a făcut un apel la statul român

Prezentatoarea TV  nu înțelege cum este posibil ca mămicile să nu primească, pe lângă indemnizația de la Stat, un ban în plus, căci, în prezent, mamele care primesc indemnizație pentru copiii lor nu pot avea alte venituri. „Statule, lasă mamele să muncească și să câștige bani, chiar dacă primesc indemnizație de creștere a copilului! Văd că tot cauți soluții să sporesti natalitatea!!

Îți spun eu, mamă a 3 copii mici, dintre care ultimul are 4 săptămâni, că nu mă ajuți deloc! De ce?

Pentru că mă ameninți că îmi iei indemnizația aia, și așa foarte mică în raport cu cât am cotizat eu la stat în ultimii ani, dacă accept cumva să cânt la un eveniment privat, să prezint un spectacol sau o emisiune ori să joc la teatru!

Nu am voie nici să postez o reclamă la un produs comercial pe conturile mele de social media, pentru că nu pot încasa bani.

Așa că stau acasă. Și tu pierzi, și eu pierd! Pentru ce? Dă-mi indemnizația care mi se cuvine, dar lasă-mă să și muncesc în timpul asta! Eu plătesc impozit pe venituri, deci tu câștigi! Tu mă ții activă,

mă faci să mă simt utilă, frumoasă, importantă, fericită, mă lași să și câștig bani legal pentru a-mi crește copiii și toată lumea e fericită!”, a scris vedeta pe contul său de socializare.

”Dacă ajungem la o înțelegere, pe cuvânt că îl fac și e al 4-lea”

De asemenea, Mirela Vaida afirmă și că, din cauza acestei situații, a fost nevoită să refuze multe oferte. Învelind mesajul și într-o folie de umor, prezentatoarea spune că, dacă ar ajunge la o înțelegere, ar mai făe un copil. „Știi câte oferte am refuzat până acum?

Nu e păcat? Și dacă ajungem la o înțelegere, pe cuvânt că îl fac și pe al 4-lea!! Nu asta îți dorești? Gândește-te!!

Mamele, chiar dacă au de crescut copii, nu-și pierd calitatea profesională! Unele chiar vor și pot să muncească, fără să le pui mereu să aleagă!! Fii prietenul lor, nu dușman!!”, a încheiat Mirela Vaida.

 

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial