Mirela Vaida a fost umilită crunt pe internet! Ce îi reproșează toată lumea

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Celebra prezentatoarea TV se bucură de mare succes și este foarte iubită de o mulțime de oameni.

Cu toate acestea, există și oameni care nu prea o plac, care încearcă s-o defăimeze și, de curând, chiar i-au adus o serie de acuzații foarte grave.

Mirela Vaida, pusă la zid

Mirela Vaida este cunoscută drept peste 10 ani pentru aparițiile de senzație la televizor. Este o prezentatoare celebră, apreciată, o artistă excepțională, dar și o mamă minunată. Are multe de făcut, dar încearcă să se descurce cu toate.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea de la „Acces Direct” a mărturisit că este aspru criticată pentru că nu ar avea grijă nici de casă, nici de copii. Vedeta este foarte dezamagita că oamenii nu se gândesc la eforturile pe care le face și vorbesc fără să cunoască situația în care ea se află.

Prezentatoarea recunoaște că are o bonă care se ocupă de toți cei trei copiii săi, dar susține că și ea are o mulțime de responsabilități. Când vine de la serviciu, se asigură că toate sunt puse la punct, îi ajută pe cei mici la teme și gătește, ținând cont că este o bucătăreasă foarte iscusită.

„Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic, pentru că sunt toată ziua plecată și că, de fapt, am oameni plătiți care fac totul. Cine nu știe, normal că vorbește. Eu știu foarte bine cum mă ocup de casa mea și de copiii mei.

Într-adevăr, am o bonă, pentru că nu avem cu cine să îi lăsăm când plec eu la serviciu, trebuie să fie cineva cu ei. Bona este deja parte din familia noastră, de mai bine de șase ani.

Dar, în rest, sunt mamă cu normă întreagă și cred că este normal să fie așa, pentru că toate mamele au serviciu, după care vin acasă, fac mâncare, spală, calcă și asta înseamnă să fii mamă. Nu e nicio chestiune pe care o fac eu în plus sau în minus”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida a dat primele declarații despre al patrulea copil: „Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, în maximum doi ani”

Când și unde a avut loc cea mai romantică escapadă pe care tu și soțul ați avut-o până în prezent?

-Mirela Vaida: Cea mai romantică escapadă cred că a fost la vreo câţiva ani de când prezentam emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, după o perioadă în care eu nu mai avusesem absolut deloc concediu, nici de vară, nici de iarnă, nici de Paşte, nici de Crăciun.

Când în sfârşit am avut o săptămână liberă, am plecat cu soţul meu în Italia, pe coasta Amalfi, am închiriat o maşină cu două locuri, tipic italienească şi am plecat pe drumurile lor şerpuite, pe şoselele de pe malul mării, pe celebrul drum cu panglică albastră.

A fost de poveste. Italienii, care ştiu să trăiască viaţa, ştiu să fie ospitalieri, marea aceea superbă, Insula Capri, verdele smarald, mâncarea lor minunată, vinurile lor fermecătoare şi nopţile lor înstelate atât de mult ne-au plăcut, încât tot timpul ne-am spus că va trebui să repetăm această experienţă.

Acum suntem într-o altă etapă a vieţii, cu trei copii şi „un pic” mai multe responsabilităţi și nu aş mai putea pleca de acasă nici măcar o zi fără să nu fiu în permanentă legătură cu copiii, să ştiu cine și cât a mâncat, la ce oră.

Când au dormit, când s-au trezit şi cât desert au cerut, de aceea nu cred că m-aş mai putea relaxa ca atunci. Acum grijile sunt altele şi nu ştiu dacă aş mai putea repeta experienţa.

-Având în vedere că aveți trei urmași, considerați că sunteți o familie completă sau mai aveți în plan încă un copil?

-Toată lumea mă întreabă asta. Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani.

Mi-a şi calculat mie vârsta: „La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, mi-a spus.

”Vrea sotul meu inca o fetita. Si eu mi-as dori…sa inchidem treaba, sa fie doua fete si doi baieti. Eu nu pot sa programez, programeaza Dumnezeu, eu spun ce imi doresc, doar ca…nu am probleme.

Multumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus asa de bine sarcinile, am nascut natural, nu imi este teama de nimic, am alaptat copiii, ma ocup de ei…iarasi va insemna o perioada in care ies din munca”, a spus vedeta.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial