Mihai Morar, dezvăluiri despre viața de familie, după 16 ani de căsătorie: „Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp”

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, sunt căsătoriți de 16 ani și împreună au trei fete.

Mihai Morar este printre cei mai apreciați prezentatori TV și de radio de la noi, care se poate mândri cu o experiență profesională impresionantă. Dincolo de carisma lui și atitudinea pozitivă, în spatele lui se află o familie superbă, care reprezintă cea mai mare mândrie a sa.

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, sunt căsătoriți de 16 ani, iar cei doi formează o echipă de invidiat. Împreună au trei fete superbe, gemenele Cezara și Mara și mezina familiei, Roua, care sunt cea mai mare mândrie a lor, iar când vine vorba despre familie, timpul petrecut împreună este cel mai prețios.

Într-un interviu acordat recent, Mihai Morar a vorbit cu mândrie despre soția lui și secretul relației lor de durată.

„Cred că ea îl știe mai bine decât mine pentru că, din punct de vedere al inteligenței într-o relație, femeia este cea inteligentă sau cu adevărat inteligentă.

Altfel, cred că despre asta este vorba, despre echilibru și despre sens. Dacă lucrurile într-o relație, într-un job, în orice, nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma. Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp.”, a declarat Mihai Morar pentru ego.ro.

Secretul este să îți vezi de drumul tău. Cum să spun, fiecare dintre noi avem o cale. Asta nu înseamnă că nu mai sunt drumuri stânga-dreapta, pe unde să o iei.

Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum, dar, dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte, foarte mult, eu cred că… acesta e secretul. Bine, părerea mea e că trebuie să vezi până la urmă care este scopul, în tot ce faci.”, a spus Mihai Morar.

Mihai Morar a dezvăluit acum ceva timp faptul că soția lui i-a fost alături de fiecare dată și chiar l-a salvat în carieră.

„Eu am o bună măsură acasă. Se numește Gabriela. Eram într-o perioadă în care exageram foarte mult, dar nu neapărat alimentar, exageram mult cu tot.

Glumele la radio erau exagerate, glumele la TV erau exagerate. Ea a venit cu buna măsură și mi-a zis: ‘N-ai vrea să mergi să faci sport?.

Prima oară am zis că sportul nu e pentru mine, mai bine urmez o dietă. Ea mi-a făcut o programare, după ce terminam la radio. Și aia mi-a schimbat viața, așa mi-am schimbat stilul de viață. Din 2006 suntem căsătoriți”, a spus Mihai Morar

Vedeta mărturisește că ”mâinile celei de-a doua mame lucrează cu sufletul”, iar Roua este ”cea de-a treia minune cu numele de Morar”. Acum 11 ani, au venit pe lume, prematur, Maria și Cezara, iar fericitul tătic consideră că este vorba despre ”eroi prematuri”. Așa se înfăptuiesc minunile, concluzionează Mihai Morar.

„Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. (…) Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame.

Ea e @claudia.nicoleta.sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume. Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune.

O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține”, a scris Mihai Morar.

About the author