Mihai Bendeac semnează cu Pro TV după ce a plecat de la Antena 1! Cine pleacă de la Romanii au Talent ca să ii faca loc

Mihai Bendeac (39 de ani) a părăsit Antena 1 pentru postul Pro TV? Actorul ar putea sta pe scaunul care, cândva, i-a aparținut lui Florin Călinescu, la „Românii au Talent”. Iată ce decizie grea trebuie să ia fostul jurat de la „iUmor”.

Mihai Bendeac a avut, de-a lungul timpului, câteva oferte clare venite din partea Pro TV-ului, ultima fiind pentru postul de jurat al emisiunii „Românii au talent”, acolo unde ar fi trebuit să îl înlocuiască pe Florin Călinescu.

Actorul de 39 de ani a refuzat oferta la vremea respectivă, adică în toamna anului 2021, atunci când Florin a plecat la Prima TV.

Bendeac ar putea fi noul jurat de la ”Românii au talent”

Motivul pentru care Mihai Bendeac a spus „pas” Pro TV-ului a fost contractul cu televiziunea concurentă.

După recentul episod, întâmplat în culisele emisiunii „iUmor”, actorul ar putea accepta, acum, o nouă propunere de job, din partea Pro TV-ului. Liber de contract, fiind!

În aceste zile, Mihai Bendeac încearcă ruperea înțelegerii oficiale cu Antena 1. Părțile sunt la nivel de discuții. Negocierile sunt, logic, dure.

Actorul nu ia în calcul o reîntoarcere la „iUmor” și, până în prezent, nu și-a oficializat plecarea, din cauza clauzelor ce l-ar „scutura” zdravăn de bani, în cazul încălcării lor. Între cele două părți, se pare că, nu mai există cale de împăcare.

Cheloo, pregătit să părăsească iUmor

Emisiunea iUmor, de la Antena 1, se clatină rău! Cheloo, juratul care a bifat toate cele 13 sezoane, s-a fi supărat în timpul filmărilor pentru finală, din urmă cu câteva zile, și a făcut scandal. L-ar fi deranjat unul dintre concurenți, Teddy Ștefănescu, și i-a sărit muștarul.

Potrivit surselor prezente chiar la fața locului, juratul ar fi spus, plin de nervi: ”În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi răbufnit colegul Deliei și al lui Costel Bojog.

Aceleași surse au mai susținut că artistul a trântit tableta de vot și, după ce a ”aruncat” și o înjurătură, i-a anunțat pe producători și pe cei care filmau scenele că nu-l mai interesează nimic și că, de fapt, el este în vacanță. Imaginile cu Cheloo în plină acțiune vor fi tăiate, însă, de cei de la montaj, iar emisiunea care va rula va curge în ”spiritul” iUmor.

Ar fi, de fapt, o a doua lovitură pe care ar primi-o emisiunea iUmor, după ce, Mihai Bendeac a renunțat la scaunul de jurat. Și, probabil, va urma o nouă scădere a cotei de audiență, așa cum s-a întâmplat și după ce actorul părăsea, cu scandal, emisiunea de la Antena 1

About the author