Mihaela, total schimbată la 7 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Este mai îndrăgostită ca niciodată. Foto

Fosta doamnă Borcea s-a schimbat cu mult, în anii care au trecut de la momentul în care ea și fostul acționar de la Dinamo au semnat actele de divorț. Mihaela pare să se fi transformat într-atât și datorită relației sale cu Sorin Carp, aceasta fiind și mai îndrăgostită ca niciodată.

Din ultimele apariții, dar și fotografiile pe care aceasta le postează pe rețelele sociale se poate observa clar că ex-doamna Borcea are un alt stil de viață în prezent, afișând și o mină fericită.

Mihaela, total schimbată la 7 ani de la divorțul de Cristi Borcea

Lucrurile s-au schimbat foarte tare pentru Mihaela Borcea, fosta soție a patronului de la Dinamo, odată cu momentul decisiv în care cei doi au divorțat. Pentru acesta a urmat un alt mariaj, pe când pentru fosta lui soție a însemnat și o reinventare aproape totală.

Relația cu Sorin Carp i-a readus Mihaelei zâmbetul pe buze. De curând s-au împlinit 7 ani de când aceasta și Cristi Borcea și-au anulat mariajul, semnând actele de divorț la notar.

Totodată, aceasta a trecut prin multe alături de fostul acționar, mai ales că au avut un mariaj îndelungat și întregul său univers s-a învârtit în jurul mariajului său, dar și a familiei. Totul a luat și o întorsătură neașteptată atunci când a ibucnit și un scandal mediatic în care Mihaela a fost târâtă, din pricina noii relații, de atunci, a lui Cristi Borcea.

În prezent, aceasta se bucură de momentele pe care le petrece alături de iubitul său, de aceea nu ar fi de mirare dacă cei doi ar face chiar pasul cel mare și s-ar îndrepta spre altar.

Mai mult, pentru a-i arăta bărbatului cu care în prezent are o relație cât de mult îl prețuiește, Mihaela Borcea i-a dedicat acestuia un mesaj foarte emoționant, cu ocazia zilei de naștere a lui Sorin Carp.

„La mulţi ani, iubitule! Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte, care îmi redă liniştea atunci când totul merge rău şi alături de care totul este mai frumos!!Fie ca toate dorinţele să ţi se îndeplinească, să fii sănătos, să ai parte numai de noroc şi să ajungi mereu acolo unde îţi doreşti! Te iubesc!”, au fost rândurile pe care Mihaela i le-a adresat iubitului său, pe Facebook.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial