Michelle Renaud si Matis Novoa, prima vacanta in 4 alaturi de copiii lor

Actorii Michelle Renaud (34 de ani) și Matías Novoa (42 de ani) formează în prezent unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea telenovelelor.

Cei doi sunt foarte îndrăgostiți de jumătate de an și nu se abțin de la declarații de iubire în mediul online și nici de la poze cu ei îmbrățișați.

Relația lor este cât se poate de serioasă și ca urmare cei doi și-au dus copiii (rezultați din relații anterioare) într-o vacanță de vis pe Riviera Maya din Mexic, asta după ce au petrecut Crăciunul în aceeași formulă.

La mare și la soare, Marcelo (fiul lui Michelle) și Axel (băiatul lui Matias) s-au distrat de minune. Iar acest lucru a făcut-o pe Mihcelle sa exclame: Excursie de pomină în familie. Cu toții ne-am distrat ca niște copii.

Flacăra iubirii din Michelle Renaud și Matías Novoa s-a aprins la filmările telenovelei „Moștenitorii” (La Herencia”), o producție mexicană din 2022, care a fost difuzată și la noi de postul Acasă TV.

Matías a divorțat în 2021, după doi ani de mariaj, de Isabella Castillo, o actriță și cântăreață de origine cubaneză.

Axel, băiatul său de 12 ani, este rezultat în urma relației cu actrița venezueleană María José Magán. Michelle a fost si ea căsătorită din 2016 până în 2018 cu Josue Alvarado, tatăl băiatului ei, Marcelo, născut în 2017.

În 2021, Michelle s-a despărțit, după doi ani, de actorul Danilo Carrera, alături de care a jucat în telenovelele „Raze de lună” și „Totul pentru iubire”.

Michelle a mai fost văzută la noi în “Totul pentru iubire”, “Muzica trădării” și “Raze de lună”, în timp ce Matías a jucat în producții de succes precum “La Doña”, “Să învingi trecutul”, dar și în serialul de la Netflix, „Cine a ucis-o pe Sara?” („Who Killed Sara?).

Pe aceeași platofrmă online Matias apare în serialul de comedie mexican “Doar două mame ai” (“Madre Solo hay Dos”), ale cărui protagoniste sunt Paulina Goto și Ludwika Paleta.

Înainte de „Moștenitorii”, Michelle și Matías au avut ocazia să joace împreună și în comedia “Doblemente embarazada 2”, care a intrat în cinematografele mexicane în vara anului trecut.

Cel mai recent proiect al lui Matias este telenovela “Cabo”, care s-a terminat în Mexic pe 10 februarie, iar al lui Michelle este comedia romantică “Malvada”, care a ajuns la cinema la ea în țară în decembrie anul trecut.

About the author