Medicii au smuls capul unui bebeluș la naștere, după care l-au cusut la loc. „Ești trează, mamă? Hai să ne luăm rămas bun”

O mamă a povestit cea mai traumatizantă experiență prin care a trecut. Ea s-a dus la spital să nască, însă a avut parte de un scenariu rupt din filmele de groază.

În timpul nașterii medicii i-au smuls capul bebelușului. Părinții copilului, Ranielly Coelho Santos și Victor da Silva, spun că fetița lor trăia la naștere, dar a fost ucisă de medicii care i-au rupt capul.

Deși murise, medicii au ținut să reatașeze capul copilului de corp, așa că l-au cusut la loc, conform spuselor mamei.

Părinții copilei au deschis o acțiune în justiție în urma incidentului îngrozitor petrecut la Spitalul das Clinicas din Belo Horizonte, Brazilia, pe 1 mai.

Mama susține că bunica copilei a văzut urmele copcilor și așa și-a dat seama că medicii i-au rupt capul fetiței sale la naștere.

„M-am trezit. A spus: `Ești trează, mamă? Hai să ne luăm rămas bun de la fiica ta’. Apoi au adus-o îmbrăcată, împachetată”, a povestit mama, conform DailyStar.

„Mama mea a văzut întreaga procedură. Ea a deschis hainele copilului, dar au încercat să o întrerupă. Atunci am văzut că gâtul ei era cusut, plin de semne”, spune ea.

Ranielly era însărcinată în șapte luni când a intrat în travaliu. Bebelușul fusese diagnosticat anterior cu o problemă la plămâni, ceea ce înseamnă că existau șanse să nu supraviețuiască, dar părinții insistă că inima ei bătea înainte de a-i fi smuls capul.

„Nu am avut timp să vorbim despre asta. Au început să tragă capul copilului cu mâinile, spunându-i soției mele să împingă, dar ea nu mai avea putere. În ultimul moment în care au făcut asta, au venit mai mulți oameni și au ținut-o. M-au ținut și pe mine. I-au făcut anestezie generală, a leșinat, copilul abia a ieșit, dar ea era deja fără viață”, povestește tatăl.

Tatăl ar fi fost scos din sala de nașteri după incident.

„A fost mult mai mult decât o greșeală medicală. S-a pierdut o viață, iar viața mamei era cât pe ce să se piardă și ea. Mama a fost legată în timpul nașterii, are mai multe vânătăi pe corp. Au fost mai multe greșeli succesive care au provocat această tragedie”, a declarat avocatul Jennifer Valente.

Spitalul le-a propus părinților să le fie plătită înmormântarea bebelușului ca ei să nu depună plângere, însă oferta a fost refuzată.

„Chiar dacă nu o va aduce înapoi, sper ca ceea ce mi s-a întâmplat mie să nu i se întâmple altei mame. Am fost tratată ca un animal, nimeni nu m-a respectat. Este foarte trist”, a spus femeia.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial