Marius Elisei, primele declarații după ce Oana Roman a anunțat despărțirea! Bărbatul nu mai locuiește cu vedeta: ”Nu mai vreau să am nicio legătură cu această…”

Încă o despărțire în showbiz! Oana Roman și Marius Elisei s-au separat din nou, la aproape doi ani după ce s-au împăcat.

În luna februarie a anului 2021 cei doi au divorțat la notar, dar la câteva luni au decis să-și mai dea o șansă. De această dată lucrurile par a fi definitive între cei doi. Marius Elisei a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că nu își mai dorește să mai aibă nicio legătură cu vedeta TV.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi locuiesc deja separat. Ce s-a întâmplat de fapt între cei doi

Anul 2023 a început cu multe divorțuri și despărțiri în lumea showbiz-ului românesc, iar în această seară Oana Roman a anunțat pe pagina sa de socializare că ea și tatăl fetiței sale, Marius Elisei, au decis să pună punct relației.

Deși erau divorțați deja de doi ani, cei doi au mai decis la câteva luni după divorțul de la notar să-și mai dea o șansă. Lucrurile păreau a fi bune între ei după ce s-au împăcat, iar cei doi mereu afișau cât de fericiți sunt împreună.

Totuși, în această seară Oana Roman a anunțat separarea de tatăl fetiței sale, iar vedeta mărturisește că amândoi și-au dorit să nu mai formeze un cuplu și amândoi erau nefericiți în relație.

Primele declarații ale lui Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman

Reporterii Spynews.ro au luat legătura și cu Marius Elisei, iar fostul iubit al Oanei Roman vorbește despre despărțire. El a confirmat că nu mai formează un cuplu cu vedeta și că nici nu își mai dorește vreodată să aibă legătură cu ea.

El a mai spus că deja s-a separat de mama fiicei sale, nu mai locuiesc împreună, dar nu a vrut să ofere detalii despre cum vor proceda cu creșterea și educația celei mici, dar nici despre motivele despărțirii de Oana Roman.

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Marius Elisei: ”Eu mi-am dorit, dar dacă nu ai cu cine…”

La fel cum a spus și Oana Roman pe InstaStory, ea și Marius Elisei nu se mai înțelegeau deja de ceva vreme și au hotărât să pună punct relației lor.

Bărbatul a mărturisit că el și-a dorit cu toată puterea să fie bine și să aibă o familie frumoasă cu vedeta, dar a precizat că nu a avut cu cine să facă asta și de aceea au ajuns să pună punct.

”Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a mai zis Marius Elisei.

Marius Elisei și Oana Roman au împlinit recent 9 ani de la cununia civilă. Cu toate că nu mai erau căsătoriți de doi ani, cei doi s-au considerat în continuare o familie, dar se pare că lucrurile între cei doi nu au fost tocmai cele mai fericite.

About the author