Marian Drăgulescu, un munte de durere. Fiica lui, operată pentru a şasea oară.

Marian Drăgulescu, campion mondial la gimnastică, și fosta lui soție, Larisa, au avut mari emoții când fiica lor, Beatrice, internată la Spitalul Clinic De Urgență pentru Copii ”M. S. Curie”, a suferit o nouă operație la cap.

Larisa Drăgulescu ne-a povestit despre problemele de sănătate ale fiicei ei, care s-a născut cu un diagnostic crunt, hipoacuzie bilaterală profundă:

”Ieri i-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita să reapară acea tumoră periculoasă”, ne-a dezvăluit celebra mămică, în exclusivitate pentru impact.ro.

”A avut o tumoră benignă, foarte periculoasă, care s-a refăcut de patru ori”

Larisa Drăgulescu a avut mari emoții, ieri, pentru fiica ei, programată pentru a patra oară la operație.

Femeia ne-a dezvăluit adevăratul diagnostic al fetiței, care s-a născut cu probleme de auz: ”În urma operației de implant cohlear, făcută în Austria, în 2008, Beatrice a dezvoltat un cholesteatom în urechea internă.

După multe analize și investigații medicale, la vremea aceea, am aflat că a contractat doi stafilococi intraspitalicești.

Stafilococul Auriu și Phioceanic. Eu personal bănuiesc ca din cauza acestora s-a dezvoltat Cholesteatomul în urechea internă, care este o tumoră benignă, însă foarte periculoasă, deoarece noi suntem la a patra recidivă”.

” I-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita o altă recidivă”

Larisa a fost de acord ca medicii să o opereze din nou pe fiica ei, dându-și acordul de a i se înlătura organele urechii interne:

”Ieri am ales împreună cu doctorii să i se facă petrosectomie totală. I-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita o altă recidivă cholesteatomică.

În momentul acesta, Beatrice aude în continuare datorită celor două implanturi cohleare de pe ambele urechi și vorbește destul de bine. Medicii i-au luat piele și grăsime de la buric, pentru reconstrucția urechii interne”, ne-a mai declarat Larisa Drăgulescu.

Vom mai rămâne, aici, în spital, cam zece zile, sunt internată cu ea. Fiica mea se simte bine, acum, după operație. Este elevă în clasa a zecea, la Liceul sportiv, e un copil tare bun”, a mai adăugat Larisa,

About the author