Maria, studenta de la Litere cu chip angelic, a fost găsită

Maria, tânăra din Iași care era dispărută de zile bune, a fost găsită. Sudenta la Litere a fost găsită în viață la mai bine de o săptămână după ce a fost dată dispărută. Familia credea că a fost răpită.

“Astăzi, 23 mai a.c., tânăra a cărei dispariție a fost sesizată la data de 10 mai a.c., a fost găsită. Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații de fapt”, au declarat autoritățile.

Maria a fost găsită

Potrivit presei locale, tânăra ar fi fost găsită în Rebuplica Moldova. Poliția nu a confirmat încă acest lucru și urmează să stabilească cum s-au petrecut lucrurile.

Maria Gheorghiu, tânăra din Iaşi care a dispărut acum mai bine de o săptămână, a fost găsită. Fata a plecat într-o dimineaţă de acasă, spunându-le părinţilor că se duce la facultate, dar seara nu s-a mai întors.

Potrivit rudelor și cunoscuților fetei, în ultimele luni aceasta era tot mai puțin comunicativă cu cei apropiați. Era cunoscută drept o persoană timidă și destul de introvertită, dar, în ultima perioadă vorbea și mai puțin cu cei apropiați ei. Nu a spus, însă, nimănui dacă se întâmplă ceva și, în cele din urmă, a dispărut pe data de 10 mai.

Fata a fost văzută ultima dată de mama sa, în dimineața zilei respective, spunând că urmează să se pregătească pentru a pleca la cursuri, la facultate. Însă nu a mai ajuns la universitate.

I-ar fi spus unei prietene că intenționează să plece pentru o perioadă, fără să mai dea alte detalii. Nu a mai dat apoi niciun semn de viață, iar părinții au anunțat dispariția ei. Înainte ar fi discutat cu o mătușă, fără însă să îi spună că are de gând să plece.

Inițial, Maria a fost dată în urmărire națională pe data de 10 mai, când s-a stabilit dispariția ei. Ulterior, a fost dată dispărută și căutată și la nivelul țărilor membre Schengen, iar, după câteva zile, s-a dat și urmărirea sa internațională.

Disperaţi, părinţii au cerut ajutorul poliţiştilor şi au postat numeroase mesaj pe reţelele de socializare, în speranţa că-i vor da de urmă. Între timp, telefonul tinerei de 20 de ani era închis şi nimeni ştia ce s-ar fi putut întâmpla.

Toți prietenii ei, încă de atunci, au făcut front comun pe rețelele de socializare, dar și necunoscuții au început să distribuie postările privind dispariția ei, într-o încercare disperată de a fi găsită tânăra

Era cunsocută drept o persoană destul de introvertită și oferea ușor încredere oamenilor, chiar și străinilor.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial