Mama tinerei din Brăila, moartă după ce a născut, sfâșiată de durere, la căpătâiul fiicei! “Iubita mea, scoală-te, mi-ai rupt sufletul”

Scene cutremurătoare la priveghiul tinerei de 19 ani din Brăila care a murit la o lună după ce a născut.

Apropiaţii sunt în stare de şoc şi nu pot accepta faptul că nu o vor mai vedea niciodată pe Ana Maria.

Mama tinerei are sufletul îngenuncheat de durere şi nu înţelege de ce s-a abătut o așa nenorocire în familia lor.

Mai multe imagini de la priveghiul tinerei au fost postate în mediul online, iar la un moment dat femeia a avut nevoie să se așeze, iar rudele au stropit-o cu apă, pentru a-și mai reveni în simțiri.

Mama Anei Maria a leșinat la priveghi

“Când m-au chemat să semnez certificatul de deces îmi tremura mâna! Pâi cum, ea trebuia să îl semneze pe al meu, nu eu pe al ei. Iubita mea, scoală-te, nu pleca, fata mea! Mi-ai rupt sufletul, aoleu.

De ce, Doamne? Cu ce am greșit? Unde pleacă fata mea? Pleacă și nu o să o mai văd niciodată. Vreau să mor în momentul ăsta, nu mai pot. Nu o să pot să trăiesc fără ea.”, își strigă durerea mama Anei Maria.

Astăzi, Ana Maria a fost condusă pe ultimul drum, din cauza unei erori medicale. Tânăra de doar 19 ani a început să se simtă rău, la câteva zile de când a născut. A fost internată și a doua zi a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Medicii au declarat inițial că a murit din cauza meningitei, însă în urma autopsiei, cerută de familie, s-a aflat că ea s-a stins din cauza unei bucăți de placentă care nu a fost curățată la timp și care s-a infectat, instalându-se astfel septicemia.
“Sunt tatăl Anei Maria, vreau să vă spun că sistemul din România mi-a omorât copilul asta frumos, o dulceață. Să vadă toată lumea. Maternitatea nu a curățat-o cum trebuie după ce a murit.

Uite cum plânge. A lăsat în urmă o prințesă. În loc să fac de la nuntă și de la botez, asta nu e live de făcut, în loc să-i cânte la nuntă, îi cântă la groapă”, a spus tatăl fetei,

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial