Mama lui Cătălin Măruță a împlinit 70 de ani. Imagini de la petrecere, cu toată familia. Cuscrii, nora Andra și nepoții i-au cântat “La mulți ani” lângă un tort superb

Mama lui Cătălin Măruță a împlinit 70 de ani pe 17 mai, iar momentul a fost marcat, cu fast, în familie.

Ședință foto, urări speciale și o petrecere la un restaurant select. Nu au lipsit părinții Andrei, care se înțeleg de minune cu cuscra.

A fost petrecere mare în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță. Mama lui Cătălin Măruță, Rusalina Măruță, a împlinit 70 de ani pe 17 mai și a fost copleșită de atenție, dragoste și cadouri.

A fost sărbătorită la un restaurant, a avut un tort sub forma numărului 70, ornat cu fructe, iar nepoții David și Eva Măruță, nora Andra, fiul Cătălin și cuscrii Săndel și Elena i-au cântat „La mulți ani”, în cor. Părinții Andrei, Săndel și Elena Mihai, se văd în prim-plan, în filmulețul publicat pe Tik Tok, de la petrecerea cuscrei Rusalina.

„Dragă mamă, la cât mai mulți ani, sănătoasă, alături de noi! De la an la an îmi găsesc tot mai greu cuvintele pentru a-ți face urări de ziua ta, pentru că cele mai frumoase gânduri sunt greu de exprimat altfel decât printr-o îmbrățișare! Te iubesc!”, i-a urat Cătălina Măruță, mamei lui, pe Instagram.

La rândul ei, Andra a marcat și ea ziua soacrei în mediul online, pe Facebook și pe Instagram, acolo unde o urmăresc 6,5 milioane de fani. Mica este apelativul cu care Andra i se adresează soacrei.

„La mulți ani, Mica! Pentru că sunt și eu mamă, înțeleg că de ziua ta mai mult te bucuri de timpul cu familia decât să te răsfeți. Noi suntem aici, fericiți că te avem sănătoasă! Te iubim!”, a scris solista ]n dreptul unor imagini cu ea și cu mama soțului ei.

Ce meserie a avut mama lui Cătălin Măruță, acum pensionară

Cătălin Măruță are o relație foarte strânsă cu părinții lui, acum amândoi pensionari. Într-un interviu pentru life.ro, prezentatorul de la PRO TV a spus ce meserii au avut părinții lui și unde au lucrat, în Târgu Jiu.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”.

Andra are trei frați. Cu ce se ocupă aceștia

Alexandru Mihai, tatăl Andrei, a avut grijă de copiii lui, iar abia în urmă cu 4 ani s-a apucat să aibă grijă și de el. În 2019, la 62 de ani, bărbatul a absolvit Facultatea de Drept a Universității Spiru Haret din București și a fost tare mândru de realizarea sa.

El și soția lui, Elena Mihai, au în total trei copii: mezina Andra, fiica cea mijlocie, Aura Claudia, fiica cea mare, Diana, și fiul Săndel.

Dintre cei patru frați, doar Andra și Săndel cântă. Aura lucrează la un centru de înfrumusețare din Câmpia Turzii, iar Diana, la un centru de bătrâni.

”M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume”, scria artista pe blogul ei.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial