„Mama este obosita, doarme”. Din nefericire, mama se stinsese de trei zile. Fetita in varsta de 3 ani a supravietuit mancand conserve si a hranit si cainele

O fetiță de trei ani a trecut prin momente dramatice, însă din fericire, norocul a fost de partea ei.

Lila are 3 ani și a stat zile în șir cu mama sa fara viata, în casă. Micuța, care trăiește într-un orășel din sudul Franței, a supraviețuit zile în șir. Nu avea apă și era închisă într-un apartament modest, după ce mama ei s-a stins din viață.

Lila, căci așa au numit-o vecinii pentru a-i proteja identitatea, a fost găsită în balcon apartamentului în care locuia, alături de cățelul ei, scrie a1.ro.

Lila are 3 ani și a stat zile în șir cu mama sa stinsa în casă

Vecinii au fost îngrijorați de starea ei, iar atunci când au întrebat-o ce face, aceasta le-a spus ”Mama mea e obosită, doarme.” În realitate, însă, femeia era moartă.

În momentul în care vecinii au intrat în casă au descoperit o imagine dezolantă. Pe lângă faptul că era mizerie în apartament, aceștia au găsit numeroase sticle goale de vin și bere pe jos. Iar bucătăria plină de vase murdare. În dormitor, însă, femeia era întinsă în pat, lipsită de viață.

Imediat, aceștia au alertat Poliția, iar micuța a fost dusă într-o instituție publică, unde beneficiază de îngrijiri medicale.

Fetița de doar trei ani a supraviețuit câteva zile mâncând conserve pe care a reușit să le deschidă singură și și-a hrănit și cățelul. Atunci când a fost luată de poliție, fetița a luat cu ea un album de poze, dar și câinele.

 

About the author