Lovitura de teatru! Andreea Mantea și Cristi Mitrea se casatoresc?! Ce a spus vedeta Kanal D

Bat clopote de nuntă în showbizul autohton, iar protagoniștii sunt chiar Andreea Mantea și Cristi Mitrea. Cei doi s-au împăcat, de dragul copilului lor, au îngropat – cum se spune – ”securea războiului”, existând toate șansele ca, în curând, să asistăm la o adevărată lovitură de teatru în plan sentimental. Iar fanii au fost puși pe gânduri de un schimb de replici între cei doi.

Andreea Mantea a publicat, în mediul online, o fotografie în care apare o pată de apă. Dar forma este cea a unei inimi, iar de aici și până la un dialog cel puțin sugestiv între ea și Cristi Mitrea nu a mai fost decât un… click.

„Și mergând eu prin parcare, dragostea-mi iese în cale”, a scris Andreea Mantea în descrierea respectivei fotografii. Cristi Mitrea nu a ratat ocazia și i-a trimis un mesaj, la rândul său. „Rupi și pe versuri, mai nou, mama :))”, a scris el. „Aveam si continuare, dar… am zis să nu atrag atenția! Adica să nu excelez chiar in toate! ??? Vrei să ți-o zic???”, a răspuns Andreea.

„Modestă, cum te știu. Ia :)) impress me ?”, a scris Mitrea. „Ooooffff… bine dacă insiști… ??? Dar de ce e neagră oare? Oare o fi de supărare? Mai am o variantă, dar ți-o zic în privat! Nu vreau să se bată editurile pe mine!”, a răspuns Andreea Mantea. „Hai acasă, mama. Scoatem un mini volum ? Ești top! ???”, a concluzionat Cristi Mitrea.

”Tata este gărgărița cea mai mare”

Andreea Mantea și Cristi Mitrea se înțeleg foarte bine de dragul fiului lor, David. Aflat în Istanbul, alături de mămica lui, David s-a apucat să facă un colaj cu gărgărițe. Imediat, puștiul a început să le pună nume micuțelor insecte pe care le lipea pe hârtie. Andreea Mantea a pus o poză cu David pe Instagram și a dezvăluit și ce spunea fiul ei în timpul acestei activități.

Micul meu artist. Lavinia (n.red. – sora Andreei Mantea, mătușa lui David) este cea mai mică gărgăriță, este cât un bob de fasole, pentru că ea nu mănâncă și nu s-a făcut mare. Tata este gărgărița cea mai mare pentru că el este cel mai mare și cel mai grăsan! Uriaș”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

 

About the author