Loredana Groza și fiica ei par de aceeași vârstă în cele mai noi imagini. Fanii, fascinați: „Două prințese!”

Sunt mamă și fiică, însă dacă nu ai ști, le-ai putea confunda cu două surori. Loredana Groza și fiica ei Elena au pozat senzual lângă bradul de Crăciun, spre uimirea fanilor.

Cum s-a pozat Loredana Groza lângă bradul de Crăciun. Fanii au reacționat: „Măcar astăzi să te fi abținut de la asemenea fotografii”

Loredana Groza a atras atenția cu imaginile distribuite pe rețelele de socializare în ziua de Crăciun. Cântăreața în vârstă de 52 de ani a stârnit din nou reacții neașteptate din partea fanilor ei.

Artista s-a pozat în fața bradului de Crăciun ornat cu multe globuri colorate și luminițe. Nu bradul a fost cea care a atras în mod deosebit atenția, ci Loredana Groza, care apare în fotografie îmbrăcată într-o cămașă de noaptea roșie, din mătase, peste care poartă un halat de aceeași nuanță.

În ziua de Crăciun, Loredana Groza s-a pozat și alături de fiica ei, Elena. „Iubim Crăciunul ❤️❤️ Lori, Elena & Nichi”, a mai transmis vedeta. În fotografii, fiica ei poartă o rochie roșie, din tulle. Este foarte aranjată, cu părul ondulat și machiată discret.

Artista are părul aranjat, e perfect machiată și poartă și bijuterii. „Crăciun Fericit!???????? Vă mulțumesc pentru dragostea și loialitatea voastră!?? Dumnezeu să va binecuvânteze!??”, a fost mesajul pe care l-a transmis.

În imagini se poate observa că artista și-a lăsat formele la vedere, iar fanii nu s-au abținut și au reacționat. „Măcar astăzi să te fi abținut de la asemenea fotografie, dar mă opresc aici. CRĂCIUN FERICIT! (…)

Crăciun fericit și binecuvântat va doresc tuturor!! (…) Crăciun fericit și ție alături de familia ta. (…)
Crăciun fericit alături de cei dragi! Ești o crăciuniță superbă! (…) Sărbători fericite și binecuvântate alături de cei dragi! Crăciun fericit!(…)

Crăciun fericit alături de cei dragi și un an nou fericit!!! (…) Am vrut sa zic ceva negativ, dar m-am întors în ultima clipă. Crăciun fericit și dvs! (…)
Crăciun fericit, Loredana. Mulțumesc din tot sufletul pentru tot ceea ce faci pentru noi. Ne umpli sufletul cu bucurie și multă energie. Sărbători binecuvântate.(…), au fost câteva dintre mesajele fanilor pentru vedetă.

Deși Loredanei îi place să fie în centrul atenției și este nelipsită de pe rețelele de socializare, Elena, fiica ei, este extrem de discretă. Are contul de Instagram privat și nu participă la evenimentele mondene din capitală. În schimb, o însoțește pe mama ei în toate vacantele din străinătate.

Elena nu i-a călcat pe urme Loredanei. Nu are o carieră în lumea artistică, ci este producător la un post de radio.

Cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza

Loredana Groza este mândră de copilul ei și de multe ori călătoresc împreună. Elena Boncea a moștenit trăsăturile mamei sale, însă ea a ales să nu facă muzică.

Elena Boncea lucreaza ca producător la unul dintre cele mai de success radio-uri din țara noastră. Fiica Loredanei Groza preferă să fie cât mai discretă, astfel că are conturile de socializare private. De asemenea, tânăra este pasionată de modă, scrie poezii și citește Shakespeare.

Elena Boncea, în vârstă de 23 de ani, are o relație foarte bună cu mama sa. „Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza în urmă cu ceva timp

“Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, spunea Loredana în revista Viva.

About the author