Loredana, diva de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. A venit în cea mai scurtă și decoltată rochie, însoțită de fiica ei

Loredana s-a aflat printre vedetele prezente la nunta lui Smiley cu Gina Pistol și a făcut senzație de cum a apărut în localul unde a avut loc petrecerea.

Diva a venit însoțită de fiica ei, Elena Boncea, iar ținuta aleasă a atras toate privirile. În vârstă de 52 de ani, cântăreața a purtat o rochie mini, cu un decolteu adânc și a afișat o formă fizică de invidiat.

Loredana nu a ratat nunta anului din showbiz și a apărut la petrecerea organizată într-o seră aflată de liziera pădurii Snagov, împreună cu fiica sa, de 25 de ani.

În timp ce Elena Boncea a purtat o rochie neagră, cu accesorii argintii, și o pereche de pantofi fără toc, Loredana a avut o apariție extravagantă, demnă de o divă.

Loredana, apariție de senzație la nunta lui Smiley cu Gina Pistol Pe tocuri înalte, cu o rochie mini roz pudrat, la care a purtat o capă din blană, cântăreața a atras toate privirile.

Nici nu avea cum altfel, picioarele lucrate la sala de sport, decolteul adânc, make-up impecabil și coafura au transformat-o în „Diva de vis”, melodie lansată de artistă în urmă cu câțiva ani.

Loredana nu a ratat ocazia de a se fotografia cu ginerele Smiley și cu Pavel Bartoș, cu care este bună prietenă. Cei trei au lucrat și împreună la „Vocea României” până în 2018, când artista a părăsit scaunul de jurat al emisiunii de la Pro TV.

Loredana a divorțat de Andrei Boncea

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea, cu care a fost căsătorită timp de 23 de ani, iar despărțirea a fost confirmată în luna martie de tatăl vedetei.

Cântăreața a renunțat să poarte verigheta acum mai mulți ani și nu s-a mai afișat cu bărbatul cu care are o fiică, dar a păstrat întotdeauna discreția în privința vieții personale. „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează.

Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus Vasile Groza, tatăl vedetei. La vremea respectivă, tatăl Loredanei a vorbit și despre intervențiile de înfrumusețare ale artistei.

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar așa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără.

Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu.

Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a spus Vasile Groza.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial