Liviu Vârciu, în culmea fericirii! A aflat sexul bebelușului!

Vestea bombă că Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere.

Viaţa lui Liviu Vârciu s-a schimbat radical!

Fostul prezentator TV a vorbit recent într-un interviu despre cariera profesională, dar şi despre viaţa de părinte. Artistul îşi doreşte să devină din nou tată.

Soţia lui Liviu Vârciu a fost surprinsă de PAPARAZZI la cumpărături.

Burtica frumoasei şatene este destul de mare, semn că în scurt timp cei doi îşi vor strânge în braţe şi cel de-al doilea copil.

În urmă cu puţin timp, Liviu Vârciu a anunţat că este pregătit să devină tătic pentru a treia oară şi că “munceşte” la asta, însă nimeni nu se aştepta ca lucrurile să se întâmple atât de rapid.

Acum cei doi părinţi aşteaptă cu sufletul la gură venirea pe lumea a bebeluşului, însă ceea ce l-a făcut şi mai fericit pe Vârciu este faptul că s-a aflat sexul celui de-al doilea copil.

Apropiaţii artistului au declarat că Vârciu este extrem de fericit pentru faptul că Anda Călin îl va face tată de băiat.

Se pare că Anda Călin a reuşit ceea ce nimeni nu a putut face până acum. Astfel, frumoasa şatenă i-a îndeplinit artistului cea mai arzătoare dorinţă.

Da, este adevărat! Marea dorinţă a lui Liviu Vârciu se pare că s-a împlinit. Pentru că mereu a susţinut că îşi doreşte să aibă şi un băiat, pe lângă cele două fete de care se bucură, acum artistul îşi vede visul cu ochii.

În curând, Liviu Vârciu îşi va strânge în braţe primul băieţel, conform spuselor apropiaţiilor celor doi.

Dacă Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară, pentru Anda Călin este cea de-a doua experienţă în rolul de mamă.

În multe declaraţii pe care Liviu Vârciu le-a făcut, artistul a mărturisit că îşi doreşte un băiat care să îi ducă numele mai departe, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, el este pregătit să adopte un băieţel.

Acum nu mai este cazul, pentru că va avea propriul lui băieţel.

În ultimele luni, Liviu Vârciu a reuşit să îşi ducă până la capăt visul şi este foarte mândru de ce a reuşit să realizeze.

„Voi avea şi eu în martie lansarea primului meu film ca şi producător. Până acum am prezentat emisiuni de televiziune, am jucat în filme şi seriale, dar niciodată nu am investit într-un film.

Sunt convins că am făcut un film foarte bun, un film surpriză pentru toţi cei care vor veni la cinema. Şi pentru cei care au avut sau nu încredere în mine. Sunt o mulţime de oameni care nu au încredere”, susţine el.

Mai mult decât atât, Liviu a vorbit şi despre familia sa, şi a dezvăluit faptul că este pregătit oricând să devină tătic pentru a treia oară.

„Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (Anda Călin, n.r.) nu ne protejăm, nu nimic.”, a declarat el.

Anda Călin, despre relaţia cu Liviu Vârciu

Anda Calin a spus tot adevărul despre relaţia cu Liviu Vârciu. Liviu şi Anda s-au despărţit anul trecut, însă au decis să lase deoparte toate problemele şi în cele din urmă s-au împăcat.

„Chiar mă simt fericită, împlinită, totul e la superlativ şi Doamne ajută să rămână aşa cât mai mult timp, poate pentru toata viaţa.

I-a avut alaturi (n.r. fetiţa pe ambii părinţi) şi cand am fost în perioada de pauză, dar acum este numai tata, tata, tata peste tot.

Hai să lăsam trecutul aşa. Au fost nişte neîntelegeri. Eram foarte emotivă în perioada asta, cu copil, intr-o relaţie, într-o familie.

Dar acum ne-am liniştit, am lămurit, totul e foarte bine” a spus Anda Călin în cadrul unui interviu.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial