Lisa Marie Presley, ultima apariție publică, cu doar două zile înainte de deces. Imaginile care ridică semne de întrebare

Doliu în familia regretatului artist, Elvis Presley. Unica sa fiică, Lisa Marie Presley, s-a stins din viață la doar 54 de ani.

Lisa Marie Presley părea a avea unele probleme în timp ce mergea pe covorul roșu la Globurile de Aur 2023, cu doar două zile înainte de a muri în urma unui stop cardiac.

Menționăm faptul că Lisa Marie Presley a suferit în cursul zilei de joi un stop cardiac. Aceasta se afla la acel moment la locuința sa din Calabasas, iar echipajele medicale păreau că au ajuns la timp.

Acestea au resuscitat-o pe singura fiică a lui Elvis Presley, iar mai apoi au transportat-o la un spital din zonă, conform presei de peste hotare.

Într-un interviu pentru Extra, vedeta în vârstă de 54 de ani pare să aibă nevoie să se sprijine de Jerry Schilling – un prieten de multă vreme al regretatului ei tată, Elvis Presley – în timp ce era intervievată de Billy Bush.

„O să te țin de braț”, i-a spus ea lui Schilling în timp ce și-a pus brațul drept în jurul lui.

În timp ce cântăreața a continuat să-l laude pe Austin Butler pentru o astfel de reprezentare „exactă” și „autentică” a Regelui Rock-ului, fanii nu au putut să nu observe că discursul ei părea mai lent decât de obicei și părea puțin „fragilă”.

„Arăta atât de slăbită aici și durerea ei de inimă este atât de evidentă”, a comentat un utilizator, menționând că Lisa a trecut prin momente foarte dificile încă de când fiul ei Benjamin s-a sinucis în 2020.

„Uite cum l-a apucat de braț pe Jerry, cred că nu este bine aici, mă rog pentru LMP’, a spus un altul. O a treia persoană a remarcat că arăta „atât de fragilă, dar coerentă”.

https://www.instagram.com/p/CnWFLCjI84X/

Un alt clip din acea noapte, care a fost postat pe TikTok și Instagram, a strâns același gen de răspunsuri din partea fanilor.

În clip, Lisa Marie putea fi văzută chinuindu-se să coboare o serie de trepte, în ciuda faptului că este asistată de Butler și Schilling.

https://www.instagram.com/p/CnS4P7ahO5c/

După apariția ei la Globurile de Aur 2023 – unde Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor – cântăreața a fost dusă de urgență la spital după ce a intrat în stop cardiac.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a anunțat aceasta. „A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o. Vă cerem să ne respectați intimitatea cât încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulțumesc pentru dragostea și pentru rugăciunile voastre. La acest moment nu vor mai fi făcute alte comentarii.”

About the author