Lidia Buble, prima reacție după „despărțirea” de Răzvan Simion: „Câinii latră mult”

De ceva vreme se vehiculeaza ca Lidia Buble si Razvan Simion, nu mai formeaza un cuplu.

Cei doi nu au mai fost vazuti impreuna de multa vreme. Tot mai multe voci spun ca cei doi sunt deja separati, dar nu exista o confirmare oficiala din partea lor.

In miez de noapte, Lidia Buble a postat pe pagina ei de instagram cateva inregistrari cu Laura Stoica : „Da, Doamne, cantec” si ”Un actor grabit”. „Laura mea” si „Love u (n.r. – Te iubesc)” a scris Lidia Buble in dreptul imaginilor cu regretata artista.

Razvan Simion, vazut acasa la o tanara roscata

De curand, Razvan Simion a fost vazut in compania unei tinere, iar aceasta nu era Lidia Buble.

Razvan i-a dus pranzul si a plecat din casa cu o sticluta de gel dezinfectant. Putin mai taziu, in fata casei a aparut si tanara.

In dreptul unei fotografii postate de Lidia Buble pe Instagram, una dintre fanele artistei a intrebat-o direct: „Te-ai despartit de iubi, Lidia? Asa se zvoneste”.

Lidia Buble a raspuns printr-un citat celebru: „cainii latra mult”.

Se pare ca sunt unele probleme in relatia lor, deoarece Razvan Simion nu a fost inca acasa la Lidia Buble.

Artista a si spus care este motivul.

„Pana nu are de gand sa-mi ceara mana nu are ce cauta la mine acasa. Nu este ca nu vrea sa-l cunoasca pe tata.

Noi avem o regula in familie: nu avem voie sa mergem sa ne prezentam iubitul sau iubita pana nu avem de gand sa facem pasul cel mare, adica nunta.

Cum noi nu avem de gand sa facem treaba asta… o sa mai dureze putin. Iti dai seama ca la 11 copii, daca fiecare ne-am fi dus toti iubitii si toate iubitele, parintii mei se lipesc foarte repede de orice persoana.

Si ne-au zis sa-i scutim de tot stresul acesta si nebunia asta, sa-l aducem pe cel cu care aveti de gand sa intemeiati o familie” ”, declara Lidia Buble.

Niciunul nu confirmă și nici nu infirmă separarea, dar mesajul Lidiei, postat pe Instagram, în urmă cu câteva zile, spune multe.

„I.D.G.A.F”, a scris artista în dreptul fotografiei, o prescurtare care pare să vină de la “I don’t give a f*ck”.

Zvonurile despărțirii au apărut încă de la începutul anului, timp în care pe rețelele de socializare au apărut indicii care susțin ipoteza rupturii dintre cei doi.

Unul dintre ele este faptul că și-au șters fotografiile în care apăreau împreună și nici nu se mai urmăresc pe Instagram.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial