Lidia Buble a început să plângă din cauza lui Răzvan Simion. Ce i-a spus prezentatorul de la Antena 1

Lidia Buble a început să plângă pe scenă din cauza lui Răzvan Simion. Nu de supărare, ci pentru că iubitul ei i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor, iar artista a fost emoționată până la lacrimi. Vedeta se află în turneul de promovare a piesei Margarita, iar în acest weekend a cântat într-un club din Timișoara.

Lidia Buble a plâns pe scenă din cauza lui Răzvan Simion

Artista se află în plin turneu de promovare a piesei Margarita. În acest weekend, a urcat pe scena unui club important din Timișoara și a fost primită cu aplauze de fanii care au fost nerăbdători să o vadă. Cântăreața a avut parte de o supriză din partea iubitului ei, Răzvan Simion. Acesta a reușit să o facă să plângă de emoție.

Lidia Buble a lansat producția internațională Margarita, în colaborare cu Descemer Bueno. Artista a pornit într-un turneu național de promovare, iar în weekend a cântat în fața fanilor din Timișoara și Galați.

La Timișoara, concertul s-a ținut într-un club renumit din oraș, iar Răzvan Simion a urcat pe scenă alături de iubita lui, care a crezut că va primi inelul de logodnă.

Răzvan urcase pe scenă, de fapt, pentru a-i face iubitei lui o declarație de dragoste. Vizibil emoționată, Lidia Buble nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a izbucnit în plâns după ce Răzvan Simion i-a oferit un trandafir.

Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit star.

 

 

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial