Lavinia Pîrva s-a transformat total după naștere! Cum arată acum soția lui Ștefan Bănică

Judecată de mulți pentru că s-ar fi îngrășat prea mult pe perioada sarcinii, cântăreața a luat deja măsuri, iar rezultelele slăbirii sunt deja vizibile.

Sarcina i-a dat ceva bătai de cap Laviniei Pîrva, căci nu a fost scutită de retenția de apă, specifică gravidelor. Iată însă că solista revine ușor-ușor la formele de dinainte.

Dacă înainte să-i dea naștere băiețelului ei și al lui Ștefan Bănică Jr, Lavinia glumea pe seama siluetei sale mai robuste, iată că proaspăta mămică nu a pierdut timpul și, după naștere, a arătat că este în mare formă. Deși experimentează rolul de mamă pentru prima oară, se pare că soția lui Bănică se descurcă de minune în această postură, și din perspectiva „luptei” cu kilogramele în plus.

Sarcina o transformase semnificativ pe Lavinia Pârva, însă iată că la doar o lună după ce a ieșit de la maternitate a reușit să își recapete silueta din trecut.

Iata imagini cu Lavinia și soțul ei, Ștefan Bănică, ambii îmbrăcați sport, în timp ce mergeau în vizită la niște prieteni, în cartierul Pipera.

Este vizibil faptul că Lavinia a mai slăbit și este pe drumul cel bun cu silueta, și că alăptarea face minuni în procesul de remodelare a corpului unui mămici. Se spune că alăptatul la sân al bebelușului este benefic atât pentru copil, cât și pentru mamă.

About the author