Lavinia Pîrva, ca o soră pentru copiii lui Ştefan Bănică Jr., soţul său

Lavinia Pîrva, ca o soră pentru copiii lui Ştefan Bănică. Cântăreaţa a fost surprinsă recent în Bucureşti alături de Violeta şi de Radu, cei doi copii ai soţului său. Aceasta se comportă exemplar cu ei, semn că îi îndrăgeşte tare mult!

Lavinia Pîrva nu a devenit încă mamă, deşi de ani buni trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Ştefan Bănică Jr. A declarat în repetate rânduri că vrea copii, însă se va întâmpla când decide Dumnezeu, când este momentul potrivit pentru ea. Până atunci, vedeta are grijă de copiii soţului său, de Radu Ştefan Bănică şi de Violeta Bănică.

Radu este fiul lui Ştefan Bănică din relaţia cu Camelia Constantinescu. Violeta s-a născut din iubirea artistului cu Andreea Marin. Relaţia lor a încetat, iar Ştefan s-a cuplat cu Lavinia.

Recent, Lavinia, Radu şi Violeta au fost împreună la o plimbare cu maşina. Au fost văzuţi toţi în timp ce coborau, în faţa casei. Fetele şi-au văzut de treabă, iar Radu, ca un adevărat cavaler, a luat bagajele din maşină. Pare că au o relaţie foarte bună, de prietenie. Ai spune că este soră cu copiii!

Lavinia Pîrva, detalii din relaţia cu Ştefan Bănică

Artista a declarat că în multe privinţe ea şi Ştefan au aceleaşi gusturi, că sunt foarte asemănători. Nu e de mirare că au o relaţie aşa de frumoasă şi că au ajuns chiar şi la căsătorie. Vedeta a declarat că sunt moderaţi în ceea ce priveşte shopping-ul. Spune că se despart în magazin atunci când au păreri diferite şi se calmează.

Cu cine s-a iubit Lavinia Pîrva

În anul 2015 a ieşit la iveală faptul că Lavinia Pîrva s-ar fi iubit cu un milionar.

Cântăreaţa a locuit mai mulţi ani în Timișoara, acesta fiind orașul ei natal. Ea s-a mutat apoi la București pentru a-și face o carieră în muzică. In timpul petrecut acolo, ea era una dintre cele mai curtate fete. S-ar fi iubit atunci cu un afacerist, iar când s-a mutat la București a pus punct relației.

 

 

About the author