Laurențiu Reghecampf tată pentru a treia oară. Corina Caciuc a născut

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita lui, Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos.

“Astăzi dimineață s-a născut, Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata!”, este prima declaratie a antrenorului după naștere.

Bucurie fără limite în familia lui Laurențiu Reghecampf! Celebrul antrenor a devenit cu puțin timp în urmă tată de băiat pentru a treia oară. Corina Caciuc, partenera de viață a antrenorului, a născut un bebeluș sănătos. Laurențiu Reghecampf este în al nouălea cer de fericire în aceste momente!

Antrenorul Craiovei este în culmea fericirii, fiind acum tatăl a trei băieți. În urmă cu câteva săptămâni, Reghe le-a dat un indiciu fanilor cu privire la numele de naștere al copilului.

A născut Corina Caciuc

Iubita lui Reghecampf a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, devenind mamă pentru prima oară. Este zi mare în familia lor, după ce copilul mult așteptat și-a făcut apariția. Băiețelul se va numi Liam.

În urmă cu câteva săptămâni, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf spunea că se află într-o perioadă fericită a vieții sale, în care se simte împlinit.

Despre iubita sa, antrenorul Craiovei a avut numai cuvinte de laudă și a ținut să precizeze că se iubesc și sunt fericiți împreună.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat.Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună.

Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru, a spus Reghe în podcast-ul Acasă la Măruță.

Cum se va numi cel de-al treilea băiat al lui Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Antrenorul Craiovei mai are doi băieți mari, Luca și Laurențiu Jr., iar bebelușul este tot băiat.

În urmă cu câteva săptămâni, încântat tare de venirea pe lume a copilului, Reghe a postat pe Instagram inițialele numelui pe care îl va purta acesta.

“L.R.”, a scris tehnicianul Universității Craiova în dreptul fotografiei cu ecografia, ceea ce pe mulți i-a făcut să se gândească la faptul că are de gând să-l boteze pe copil Laurențiu Reghecampf Jr.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial