Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au fost nași de botez: „Să te bucuri de magia fiecărei zi”

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit nașii spitiruali ai unei fetițe.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au fost nași de botez: „Să te bucuri de magia fiecărei zi”

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au fost numiți nași de botez. Vedeta a împărtășit câteva imagini emoționante de la eveniment prin intermediul rețelelor de socializare. Într-un mesaj special, ea i-a transmis finuței sale gânduri calde și urări de bine.

Este cunoscut faptul că Laura Cosoi și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani și sunt inseparabili. Zilele trecute, împreună cu cele trei fetițe pe care le au, au făcut un pas important devenind părinți spirituali pentru o fetiță numită Amalia.

Laura Cosoi și soțul ei au devenit nași spirtituali

Laura Cosoi este una dintre vedetele noastre care este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește momente importante din viața sa cu fanii. Atât ea, cât și partenerul ei de viață, sărbătoresc un eveniment deosebit, fiind numiți nași de botez pentru Amalia. Laura Cosoi a făcut publice imagini de la eveniment și i-a transmis un mesaj special finuței sale.

„Familia noastră are brațele și mai pline de azi! Bun venit, Amalia în viețile noastre! Să te ocrotească bunul Dumnezeu și să te bucuri de magia fiecărei zi! Merită @diana.curticapean @gabriel.curticapean #AmaliaLuiza #botez #iubire #familie”, a fost mesajul scris de Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura și soțul ei iubesc să călătorească împreună cu cele trei fetițe ale lor și să exploreze lumea. Au avut numeroase vacanțe în care au putut să se relaxeze și să se bucure de peisajele din destinații de vis. Într-o declarație anterioară, actrița a vorbit despre călătoriile lungi alături de fetițe și a oferit sfaturi pentru mamele care se tem să călătorească departe de casă cu cei mici.

„Îmi dau seama că foarte multe mame întâmpină o frică. Sunt captive.. Adică un copil se poate îmbolnăvi acasă, se poate îmbolnăvi în Bali. Nouă ni s-a întâmplat ca, în Bali, copiii să fie bolnavi în Bali. Ok, te gândești că în București vorbești limba, ai medici, dai un telefon, te ajută cineva, ai un spital.

Astea există și în Bali. Există spitale, farmacii non stop, poți comunica și cu un medic din România, căci fusul orar te ajută, cred că nu trebuie să devenim prizonierii propriei noastre frici și să transmitem asta copiilor.

Dincolo de asta, probabil că dacă nu ar fi fost Cosmin în viața mea, aș fi fost și eu mai panicată.”, a spus Laura Cosoi la Happy Channel.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, merg des în vacanțe împreună cu cele trei fiice ale lor, fie că este vorba despre destinații din țară sau de unele exotice, departe de România. Acum ceva timp, actrița a dezvăluit într-o postare cum se descurcă în călătorii cu cele trei fetițe și cât este de important să aibă astfel de experiențe împreună.

„Călătoriile cu copiii nu sunt despre relaxare la soare (mai mult de 10 minute și uneori nici atât), despre mâncatul la masă în liniște și pace, program pe care să-l ai cum l-ai stabilit (în mare parte), ci mai ales despre disponibilitate, acceptare, descoperire, răbdare, înțelegere, empatie, compasiune, iubire.

Cred că lângă copiii noștri chiar devenim variantele noastre cele mai bune. Bineînțeles, asta după ce ne tăvălim de câteva ori prin foc și simțim că renaștem ca pasărea Phoenix ori de câte ori ne înghițim cuvintele și „apucăturile” care ne vin de nu știu unde.

Dar și dacă reușim este ca și cum nu am căzut dintr-un rollercoster nebun, care merge cu viteza luminii, fără centură și în care am stat mai mult cu capul în jos. Deci, una peste alta, viața cu copii e chiar frumoasă.”, a transmis Laura Cosoi pe Instagram.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial