Laura Cosoi e însărcinată cu al treilea copil! A dat marea veste, chiar în ziua de Crăciun

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară și a dat marea veste chiar în ziua de Crăciun. Actrița va fi mamă din nou și este extrem de fericită. Ea a dezvăluit deja sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece.

Este bucurie mare în familia vedetei! Actrița și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinți pentru a treia oară.

În urmă cu o zi, Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Pe una dintre rețelele de socializare, ea a postat mai multe fotografii, dar și un mesaj emoționant.

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! (…)

Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc!

Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru! ❤️❤️❤️”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi a dezvăluit sexul bebelușului

Actrița mai are două fetițe, Rita și Vera. Laura Cosoi a anunțat odată cu sarcina și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Al treilea copil al vedetei și al lui Cosmin Curticăpean va fi tot o fetiță.

„În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.

Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în 2015, iar la trei ani distanță a apărut pe lume prima lor fiică Rita, apoi, în 2020 a urmat Vera, cea de-a doua fetiță. Au fost iubiți și cu mulți ani în urmă, reluând legătura după ce actrița a încheiat relația cu Smiley.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial