Larisa Drăgulescu e însărcinată la patru luni de la divorț: “Bebelușul numărul trei”. Cine este tatăl copilului

Larisa Drăgulescu este însărcinată la patru luni de la divorț și astăzi a postat primele fotografii cu burtica de gravidă.

Acum o lună, fosta soție a lui Marian Drăgulescu spunea că are un nou iubit, după ce în urmă cu puțin timp a divorțat de Marian Bogdan, bărbatul cu care s-a iubit timp de cinci ani. Iată că Larisa Drăgulescu este însărcinată acum cu al treilea copil și are deja o burtică proeminentă.

Larisa Drăgulescu nu se plictisește o secundă! După ce acum patru luni divorța la un an și jumătate de la nuntă, în februarie anunța că are un nou iubit, iar acum este deja însărcinată și judecând după fotografiile cu burtica proeminentă, postate pe rețelele de socializare, sarcina este avansată.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a arătat astfel că e însărcinată cu al treilea copil. „Bebelușul e pe drum’, a scris ea în dreptul filmulețului.

„Baby Love! Baby loading! Însărcinată! Bebelușul numărul trei’, a mai transmis Larisa Drăgulescu, care a afișat și un zâmbet larg. Fanii din mediul online i-au transmis zeci de felicitări și i-au urat sarcină ușoară.

Cine e tatăl celui de-al treilea copil al Larisei Drăgulescu

În februarie, la câteva luni de la divorțul de Marian Bogdan, Larisa Drăgulescu dezvăluia că are un nou iubit, însă nu i-a dezvăluit identitatea.

Bărbatul lucrează în domeniul IT și a cunoscut-o pe fosta soție a gimnastului prin intermediul unor prieteni comuni.

„Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. \

Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege.

Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun’, a declarat fosta soție a lui Marian Drăgulescu pentru Click!, acum o lună.

Din ce a câștigat Larisa Drăgulescu 50.000 de euro pe lună

Larisa Drăgulescu e mândră de averea pe care a strâns-o în ultimii ani. Activează pe site-urile pentru adulți, iar la un moment dat câștiga și 50.000 de euro lunar și are o avere de aproximativ două milioane de euro.

„Am lucrat în Dubai, în Germania în cluburi de noapte, am câştigat sume mari lunar. Uneori făceam şi 50.000 de euro pe lună. Am toţi banii făcuţi scrişi, dar nu am făcut o sumă. Am în jur de două milioane de euro. O seară la muncă înseamnă să fac bărbaţii să se simtă bine’, a declarat ea acum ceva vreme la PRO TV.

În prezent, Larisa Drăgulescu deține șase apartamente, un salon de înfrumusețare, iar în curând își dorește să cumpere spațiu pentru un teren sintetic. Spune că toate acestea nu le-ar fi obținut dacă nu ar fi divorțat de Marian Drăgulescu. A suferit mult la divorț, atunci s-a ambiționat și și-a propus să reușească în viață.

Larisa Drăgulescu e fosta soție a lui Marian Drăgulescu, fostul gimnast. Împreună au doi copii, care după divorț au rămas alături de mama lor.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial