Jador, suspect de cancer. Anunțul trist venit din familia artistului

Jador a făcut anunțul șocant care i-a lăsat fără cuvinte pe fanii săi. Manelistul are probleme de sănătate și a decis să se retragă în muzică. Nu a dat prea multe detalii despre ce se întâmplă cu el, însă paropiații spun că situația e destul de gravă.

Inițial oamenii au crezut că e o glumă proastă fiindcă Jador a mai ajuns pe patul de spital. De data aceasta, însă, ar fi ceva serios.

După câteva ore de la anunțul neașteptat, mii de oameni au reacționat și s-au întrebat ce se întâmplă cu artistul.

Fratele lui Jador a vrut să lămurească situația și a vorbit despre problemele de sănătate ale acestuia. Jador urmează să facă mai multe investigații în perioada următoare.

Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul.

E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon.

Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu! De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache.

Cea mai afectată de starea de sănătate a acestuia este sora lui, Camelia Dumitrache.

Sora lui Jador rupe tăcere despre starea de sănătate a artistului

„Vă dați seama că sunt cu el cu peste tot, oriunde. O să vă spună el mai multe, momentan are o perioadă foarte grea, asta este tot ce pot să zic”, a declarat Camelia Dumitrache.

Camelia Dumitrache și Jador au o relație extrem de specială, iar acum tânăra trece prin momente foarte dificile din cauza stării de sănătate a fratelui său care miercuri a anunțat că se retrage din muzică din cauza unor probleme medicale.

Jador a transmis un mesaj cutremurător pe rețelele sociale, în care îi anunță pe fani că renunță la muzică. Întins pe un pat de spital, cu o branulă în mână, manelistul le-a scris fanilor de pe Instagram că va renunța la muzică.

Manelistul nu a vrut să dea mai multe detalii, însă a lăsat de înțeles că starea sa este una gravă, iar din această cauză va renunța la muzică, chiar acum, când era pe culmile succesului.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial