Jador, prima declaraţie din spital după anunţul cu care şi-a şocat fanii. Iubita lui Jador, mesaj sfâşietor pentru cântăreţul suspect de cancer

Alexandra Dobia sau Sașa a publicat primul mesaj pe rețelele sociale, după anunțul lui Jador că se retrage din muzică. Reacţia cântăreţului a venit imediat.

Iubita lui Jador, mesaj pentru artist după anunțul retragerii din muzică. Răspunsul manelistului nu a întârziat să apară. Jador și-a anunțat fanii că se retrage, însă nu o va face înainte de a-și onora toate contractele. Mai mult, va lansa câteva piese pe care le are deja pregătite pentru anul acesta.

Alexandra Dobia, cea pe care Jador a prezentat-o drept iubita lui, a transmis un mesaj prin intermediul contului de socializare. „Te iubesc, Hoder! “Pinky promise” că prin orice greu vei trece, eu voi fi acolo lângă tine! ”, a scris ea, alăturând o imagine în care apare alături de Jador.

Răspunsul manelistului nu a întârziat să apară: „Eu n-am fost în stare să-ţi scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toţi poeţii dintr-o carte. Unii ştiu să scrie frumos, unii ştiu să cânte frumos, unii sunt pur şi simplu frumoşi, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine”.

La începutul lunii iunie, Jador a ținut să-i declare iubire eternă și să-i facă o promisiune: „Sunt multe de zis… Ce îmi rămâne este să vă anunț că ea este cea care îmi face inima să îmi tresară, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o. Ea este Hoder, aleasa inimii mele… FEMEIA CARE O SĂ AIBĂ CEA MAI FRUMOASĂ VIAȚĂ ALĂTURI DE MINE!”, a scris Jador, în mediul online.

Jador, suspect de cancer la colon. Anunțul trist venit din familia artistului
Inițial oamenii au crezut că e o glumă proastă fiindcă Jador a mai ajuns pe patul de spital. De data aceasta, însă, ar fi ceva serios.

După câteva ore de la anunțul neașteptat, mii de oameni au reacționat și s-au întrebat ce se întâmplă cu artistul. Fratele lui Jador a vrut să lămurească situația și a vorbit despre problemele de sănătate ale acestuia. Jador urmează să facă mai multe investigații în perioada următoare.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu! De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Jador! Manelistul are probleme extrem de grave. ”Să spuneți o rugăciune”

Jador a transmis un mesaj cutremurător pe rețelele sociale, în care îi anunță pe fani că renunță la muzică. Întins pe un pat de spital, cu o branulă în mână, manelistul le-a scris fanilor de pe Instagram că va renunța la muzică.

Jador a transmis un mesaj la care nimeni nu se aștepta, de pe patul de spital. Manelistul își încheie cariera, din cauza problemelor de sănătate. Acesta a luat decizia, după ce s-a consultat cu echipa sa, de a-și pune cariera pe locul doi.

Chiar dacă nu a spus despre ce este vorba, a dat de înțeles că se confruntă cu un diagnostic destul de grav. În acest moment, cea mai mare dorință a sa este ca Dumnezeu să-l țină în viață pentru încă câteva evenimente și pentru a-și duce proiectele la bun sfârșit.

„Va anunt cu părere de rău ca, cariera mea se încheie aici! 2023
Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite ….pentru jadorasii mei!
Ultima piesa va fi in luna Decembrie …. Împreuna cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă!
ANUL ASTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CA DUMNEZEU MA MA TINA IN VIAȚA ȘI SA MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE😞!
In cazul in care nu o sa mai fiu … va dau vouă fanilor mei muzica gratis! Va iubesc și sper sa nu va supere acest mesaj😞 aveți grija de sănătatea voastra!”, a scris manelistul, pe pagina sa

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial