Iulia Vântur a vorbit despre momentul în care va avea un copil cu Salman Khan. I-a uimit pe jurnaliști

Iulia Vântur a strălucit la Petrecerea Viva! din acest an. Datorită rochiei lungi, cu trenă, a fost ca o prezență angelică, dar n-a scăpat de întrebările care-l implică pe Salman Khan, iar fosta jurnalistă a vorbit despre momentul când va avea un copil.

Iulia Vântur e mai sexy ca niciodată, semn că relația ei cu actorul indian Salman Khan îi priește. Miercuri seara, 22 mai, a avut loc Viva! Party, un eveniment anual unde se adună majoritatea vedetelor autohtone și unde se întrec în ținute care mai de care mai extravagante sau, dimpotrivă, simple și deloc interesante.

Iulia Vântur a vorbit despre căsătorie și despre momentul când va avea copil

A fost clar că Iulia Vântur n-a avut de gând să treacă neobservată la petrecere. A purtat o rochie lungă, bleu, cu trenă, cu decolteu și cu mâneci, care i-a pus în evidență silueta neschimbată – aceeași talie de viespe pe care a avut-o dintotdeauna.

Era, cumva, de așteptat, dar n-a venit nici de această dată însoțită de iubitul ei, Salman Khan. Actorul a rămas în India, unde are mai multe proiecte. Totuși, asta n-a salvat-o pe fosta prezentatoare să fie luată la întrebări mai personale.

Iulia Vântur a fost întrebată despre căsătorie și dacă își dorește să aibă un copil:

„Acum, sincer, nu ştiu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. Cu siguranţă un copil este un dar de la Dumnezeu. Dacă Dumnezeu consideră că e bine să am un copil, atunci îl primesc cu drag. Însă, în privinţa căsătoriei, nu sunt sigură că mai e ceea ce îmi doresc. Uitându-mă în jurul meu, nu ştiu dacă asta e varianta câştigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult şi că te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întotdeauna am crezut că oamenii nu au de ce să se schimbe, e doar un act. Dar se întâmplă ceva intern, habar n-am. Dar nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a mărturisit Iulia Vântur.

Va fi actriță în rolul principal, într-un film indian

De altfel, actrița este la rândul ei implicată într-un proiect important în perioada următoare, în India, acolo unde chiar s-a realizat pe plan profesional.

„O să încep un film în care joc rolul principal. Filmul se învârte în jurul personajului meu, e o poveste interesantă cu un mesaj foarte puternic. Schimbă mentalitatea, schimbă tot sistemul. E vorba despre o femeie din Europa care a fost răpită în India, violată… o poveste mai dură, dar adevărată, care îşi găseşte o rezolvare în filmul nostru, ceea ce nu s-a întâmplat şi în viaţa de zi cu zi.”

About the author