Iubitul Andreei Marin, declarații despre vedetă: „Este mult, mult mai naturală.”

Andreea Marin și iubitul ei Adrian Brâncoveanu au participat împreună la un eveniment dedicat regretatului designer Răzvan Ciobanu. Cei doi îndrăgostiți au acordat un interviu pentru Antena Stars în care au vorbit despre relația lor.

Iubitul Andreei Marin, declarații despre vedetă: „Este mult, mult mai naturală.”

Adrian Brâncoveanu, iubitul zânei de la Surprize Surprize a exprimat în cuvinte ce înseamnă pentru el să fie într-o relație cu una dintre cele mai mari vedete din România. El a ținut să menționeze că cea pe care o iubește este foarte naturală, nu așa cum o percep oamenii la televizor.

„Este o onoare și o plăcere în același timp”, a spus Adrian, care a vorbit și despre cum arată Andreea Marin când nu se află în preajma camerelor de filmat „Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a ținut să precizeze Adrian.

La început între ei a fost o prietenie foarte frumoasă, care treptat s-a transformat în dragoste. Cei doi au decis că ar fi momentul oportun să înceapă o relație și iată-i acum, extrem de fericiți și zâmbitori împreună.

Nu cu mult timp în urmă Andreea Marin a povestit despre momentele critice prin care a trecut când a fost suspectă de cancer. „Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin.

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial