Irina Loghin, scoasă de pe scenă la Iași! Primele declarații ale cântăreței! „A intrat o cucoană peste mine și m-a dat afară!”

Invitată să susțină un recital omagial, la spectacolul aniversar „Ion Macovei – 50 ani de cântec”, la Sala Unirii-Cinema Victoria din Iași, doamna muzicii românești, Irina Loghin s-a trezit dată afară din scenă de către gazda show-ului, o prezentatoare de la Radio România Iași. Aceasta i-a pus în vedere Irinei Loghin că trebuie să mai cânte și niște tineri. Publicul a început să huiduie insistent!

Scandal monstru și revoltă totală după spectacolul aniversar „Ion Macovei – 50 ani de cântec”, din 2 noiembrie, de la Sala Unirii-Cinema Victoria din Iași, unde cap de afiș au fost Irina Loghin și Sofia Vicoveanca.

Marea doamnă a muzicii românești, Irina Loghin ( 84 de ani) a trăit unele dintre cele mai rușinoase și jignitoare momente din vasta sa carieră de artist.

Chiar în timpul momentului artistic, susținut de Irina Loghin, în timp ce sala era în delir, pe scenă și-a făcut apariția prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu, de la Radio România Iași.

Aceasta a întrerupt concertul Irinei Loghin și a scos-o de pe scenă pe interpretă, care nu-și terminase recitalul de 50 de minute, prevăzut în contract. Doina Baciu a insistat ca  marea artistă să părăsească scena, pentru a face loc tinerilor artiști, care nu ar mai fi apucat să cânte din cauza ei.

Irina Loghin a părăsit scena contrariată și cu lacrimi în ochi, după ce aceeași prezentatoare i-a trântit verde în față că nu vrea să mai lase loc și tinerei generații. Publicul a luat foc, a început să huiduie copios și să strige numele Irinei Loghin.

Irina Loghin a explicat, cu un gust amar în glas, ce anume s-a întâmplat mai exact pe scena de la Iași.

Irina Loghin:  „A intrat o cucoană pe scenă, nu știu cine era, să mă scoată afară!”

„Eu nu vreau să ia amploare acest conflict. Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult.

A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.

Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă.

Am înțeles că e de la Radio. Eu știam că prezenta o tânără programul, dar nu a mai fost fata aia drăguță. A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo. Dar, acolo nu era festival pentru tineri!

Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca! Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră. Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară. Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul tot striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni!”, a povestit Irina Loghin.

 

 

sursa: click.ro

About the author

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial